STYLE

10 πράγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Γεωργία Κωτσιοπούλου

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10 πράγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Γεωργία Κωτσιοπούλου

Η Γεωργία Κωτσιοπούλου, Founder, Editor-in-Chief του Savoir Ville ανοίγει τις τσάντες και τα συρτάρια της και μας βάζει στον κόσμο της. Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;

1."Πάντα, μαζί με εμένα θα βρίσκεις κι ένα μπουκαλάκι νερό. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε brand. Θέλω απλά πάντα μαζί μου, πάνω στο γραφείο μου, μέσα στη τσάντα μου, να έχω ένα μικρό μπουκαλάκι νερό".

2. Egyptian Magic. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της. Είναι μαγική. Την ανακάλυψα στα Sephora και μου είναι απαραίτητη για πολλούς λόγους. Για τα ξηρά χείλη, για τα χέρια τον χειμώνα, για κάποιο μικροέγκαυμα στην μαγειρική. Την χρησιμοποιώ σαν highlighter στο make up, για κρέμα ματιών και σώματος. Η μεγάλη συσκευασία στο ντουλάπι του μπάνιου κι η μικρή, πάντα στην τσάντα."

Βρες την εδώ

3."Αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Είναι ο λόγος για να μην στερηθώ να φαω κάτι στον δρόμο. Τα μαντηλάκια αυτά θα καθαρίσουν τα χέρια μου όταν δεν έχω νερό και σαπούνι κάπου κοντά μου κι έτσι θα φάω ακριβώς όπως θέλω τη λιχουδιά μου. Με τα χέρια".

4."Αντηλιακή κρέμα προσώπου της Frezyderm. Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF50+, αντηλιακό με χρώμα. Στην Ελλάδα δεν είναι να αστειεύεσαι με τον ήλιο ούτε τον χειμώνα –και προφανώς- ούτε το καλοκαίρι. Την έχω πάντα μαζί μου και λειτουργεί και ως διακριτική κάλυψη με χρώμα".

Βρες το εδώ

5."Δεν μπορώ να κάτσω πολλές μέρες μακριά από βιβλία και περιοδικά. Συνήθως κάπου κοντά μου υπάρχει ένα βιβλίο που διαβάζω. Συχνά, την ίδια περίοδο διαβάζω μέχρι και τρεις ιστορίες παράλληλα. Αγαπημένες μου οι εκδόσεις Πατάκη με τα πανέμορφα εξώφυλλα και το ανάγλυφο χαρτί".

6."Τα ακουστικά μου για να ακούω μουσική, ειδικά τις ώρες που οι άλλοι γύρω μου ακούνε ειδήσεις ή μοιράζονται πληροφορίες που δεν με αφορούν. Η καλύτερη απομόνωση όλες τις ώρες τις ημέρας, σχεδόν σε όλους τους χώρους".

7. "Το Undεrage Red της Kat Von D.
Αγαπημένη απόχρωση, υφή και άρωμα, ειδικά αν δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο στο πρόσωπο μου".

Βρες το εδώ

8."Οδοντικό νήμα.
Δεν χρειάζεται πολύ εξήγηση. Ίσως να είναι και λίγο ψυχαναγκασμός, αλλά είναι στα απαραίτητα". 

9."Tο power bank και κινητό μου. Είναι ο τρόπος να βρω τους δικούς μου ανθρώπους και να επικοινωνήσω μαζί τους. Ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο με αστεία memes ή gifs. Επίσης είναι σημαντικό εργαλείο δουλειάς".


Huawei Nova 5T

Βρες το εδώ

10."Το ημερολόγιο μου. Είναι το άλλο μου μισό. Εκεί γράφω τα πάντα. Συναντήσεις, σημειώσεις, εκκρεμότητες, στόχους, όνειρα.
Είναι το δικό μου αγχολυτικό αφού εκεί σημειώνω όλα σε με απασχολούν ή πρέπει να θυμάμαι, κι έτσι αποφορτίζω το μυαλό μου".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
17 / position1: 544 / position2: 1052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb