ΜΟΔΑ

Σώσε τα καλσόν σου από θηλιές και τρύπες με αυτό το κόλπο

Έτσι θα καταφέρεις να τα διατηρήσεις σώα και αβλαβή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σώσε τα καλσόν σου από θηλιές και τρύπες με αυτό το κόλπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλσόν αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν, οι γυναίκες. Ακόμη και η παραμικρή κίνηση, μπορεί να το καταστρέψει. Σε περίπτωση που σκιστεί το καλσόν σας, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε.

Με το συγκεκριμένο κόλπο δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Φυσικά, το μόνο που θα χρειαστείτε, είναι λίγο κρύο νερό. Επίσης, θα χρειαστείτε ακόμη μια πλαστική σακούλα και την κατάψυξη.

Πρώτα από όλα θα πρέπει μετά την αγορά του νέου καλσόν σας να το βρέξετε με νερό. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσετε το καλσόν σας μέσα σε μία πλαστική σακούλα. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη πλαστική σακούλα θα πρέπει να τη βάλετε στην κατάψυξή σας. Εκεί, θα το αφήσετε μέχρι να παγώσει.

Αφότου ξεπαγώσει, οι ίνες του θα είναι πιο ανθεκτικές για να υποστούν «τράβηγμα». Η συγκεκριμένη διαδικασία ανακόπτει την κίνηση των μορίων στο νάιλον. Παράλληλα, ενδυναμώνει τις ίνες του. Μάλιστα, όταν επανέλθει η φυσιολογική θερμοκρασία, χαλαρώνει και ελευθερώνει την πίεση, η οποία ασκείται μεταξύ τους.

Η συγκεκριμένη μέθοδος που παγώνει το καλσόν, είναι βέβαιο πως θα σας βγάλει από ενδεχόμενο αδιέξοδο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να είστε υπομονετικοί αμέσως μετά την αγορά του νέου σας καλσόν μέχρι και να το φορέσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 418 / position2: 1019
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb