ENTERTAINMENT

Blake Lively: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις στο Instagram εκτός από μια

Εξαφάνισε ακόμα και τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, Ryan Raynolds

Δημοσίευση ΝΟE 19, 2019
Blake Lively: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις στο Instagram εκτός από μια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Blake Lively διέγραψε ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση όλες τις αναρτήσεις από τον λογαριασμό της στο Instagram, εξαφανίζοντας μεταξύ άλλων τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds.   

Ωστόσο αποφάσισε να αφήσει ένα και μοναδικό ποστ, και ο λόγος που άφησε μόνο αυτό είναι πολύ έξυπνος, όπως σχολίασαν ξένα μέσα ενημέρωσης.   

Η μοναδική ανάρτηση αυτή τη στιγμή στο προφίλ της είναι το τρέιλερ από την επερχόμενη ταινία της «The Rhythm Section». Όσο για τον λόγο που το έκανε, φαίνεται πως η ηθοποιός συνηθίζει να κάνει μαζική εκκαθάριση όταν ξεκινά ένα καινούργιο πρότζεκτ, και δεδομένου πως η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει την προώθησή της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Για την ιστορία η Blake Lively είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πέρυσι όταν ξεκίνησε να διαφημίζει την ταινία «A Simple Favor», προκαλώντας απορία στους θαυμαστές της που άρχισαν να αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι στην σχέση της με τον Ryan Reynolds. Τις φήμες δυναμίτισε τότε και η κίνησή της να κάνει unfollow στον σύζυγό της.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς όμως θα καταφέρει να διαφημίσει έτσι την ταινία της; Είναι πολύ απλό- οι φανς της θα μάθουν πως διέγραψε όλες τις φωτογραφίες και αμέσως θα σπεύσουν στο Instagram για να το διαπιστώσουν. Εκεί θα βρουν μόνο το τρέιλερ και αμέσως αυτό μεταφράζεται σε περισσότερα views για το βίντεο. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να απορούν τι ακριβώς συμβαίνει, οπότε θα το συζητήσουν στο Twitter και η Blake Lively θα γίνει εύκολα και γρήγορα trending topic.   

Την προηγούμενη φορά αποδείχθηκε πως η ηθοποιός στην πραγματικότητα δεν διέγραψε τις φωτογραφίες της αλλά τις είχε βάλει στο αρχείο, κάτι που προς το παρόν παραμένει ασαφές αν θα συμβεί και αυτή τη φορά. 

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 207 / position2: 3123
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb