ENTERTAINMENT

Η Ασπα Τσίνα εξομολογείται: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου

Δημοσίευση ΝΟE 19, 2019
Η Ασπα Τσίνα εξομολογείται: «Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» μου λέει ο γιος μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θέλω να πεθάνεις...» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω... Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα». Μία «κατάθεση ψυχής» στην κυριολεξία -ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διατύπωση έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις- κάνει απόψε η Άσπα Τσίνα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη γεμάτη δύναμη, θάρρος και συγκινητικές αποκαλύψεις.
Θυμάται ότι οι γονείς της ήταν πολύ συντηρητικοί και δεν τη φαντάζονταν με τίποτα τραγουδίστρια, αποκαλύπτει ότι έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένη μετον σύντροφό της για να προστατέψει τον γιο που είχε αποκτήσει και τολμάει να παραδεχτεί πως έμαθε από τρίτους ότι ο σύντροφός της την απατούσε και ποτέ δεν του το συγχώρησε που δεν της το είπε ο ίδιος. Με μεγάλη περηφάνεια μιλώντας για τον γιο της, εξηγεί ότι έχει υψηλό δείκτη ευφυίας και είναι μέλος της MENSA, ενώ δεν κρύβει ότι απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της και δε θέλει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

«Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου»

«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία περιγράφει ότι το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ...».

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη (απόψε στις 00.00, Alpha)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 1113 / position2: 1404
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb