KORMARA PROJECT VOL 2 ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η δίαιτα της Jennifer Aniston για ένα υπέροχο κορμί

Αν σου αρέσει η σιλουέτα της, μπορείς να δοκιμάσεις την διατροφή της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η δίαιτα της Jennifer Aniston για ένα υπέροχο κορμί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ παγκοσμίως, πρότυπο για τη θετική της διάθεση, την ανεξαρτησία, το πνεύμα της, αλλά και τη διαχρονικά νεανική εμφάνισή της, που επιβεβαιώνει ότι αν πραγματικά το θέλουμε, μπορούμε να είμαστε όμορφες και κομψές σε κάθε ηλικία (βοηθούν και τα γονίδια βέβαια, αλλά δεν είναι το παν).

Είναι η γυναίκα που με την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ένα reunion με τα «Φιλαράκια», κυριολεκτικά το έκανε να καταρρεύσει.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι υπόδειγμα από πολλές απόψεις. Ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το σαν την Τζένιφερ Άνιστον. Υπάρχει, ωστόσο, μια πρακτική της που απευθύνεται, κυριολεκτικά, σε γερά στομάχια. Παρόλο που της αποδίδει τη σιλουέτα της, θα το σκεφτούμε καλά πριν τη δοκιμάσουμε. Πρόκειται για μια διαλειμματική νηστεία γνωστή ως η δίαιτα 16:8, που σημαίνει ότι απέχεις από τις στέρεες τροφές για 16 ώρες και μέσα στις υπόλοιπες 8 τρως ό,τι θέλεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει, π.χ., ότι το φαγητό επιτρέπεται μόνο ανάμεσα στις 12 το μεσημέρι και τις 8 το βράδυ ή ανάμεσα στις 10 το πρωί και τις 6 το απόγευμα. Έχει αποτέλεσμα; «Παρατήρησα μεγάλη διαφορά αποφεύγοντας τις στέρεες τροφές για 16 ώρες» είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

Κάποιοι υποστηρίζουν, επιπλέον, ότι η συγκεκριμένη μέθοδος βελτιώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες και ανεβάζει το προσδόκιμο ζωής. Αρκεί να μπορεί να την τηρήσει κάποιος, βέβαια. Η Τζένιφερ διευκρινίζει, τουλάχιστον, ότι έχει μια «ελεύθερη» μέρα μέσα στην εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας τρώει όποτε θέλει. Το πρόγραμμα αυτοπειθαρχίας της, που θα ζήλευε και βουδιστής μοναχός, συμπληρώνουν πέντε προπονήσεις εβδομαδιαίως και ο διαλογισμός. Ή αλλιώς, όπως θα έλεγαν και οι μακρινοί μας πρόγονοι, τα αγαθά κόποις κτώνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τι συνέβη όταν δοκίμασα τη διαλειμματική νηστεία για έναν μήνα»: Μια μαρτυρία στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 496 / position2: 1789
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb