CELEBS

Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου

«Ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 15, 2019
Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Διδασκάλου με την καθηλωτική ερμηνεία της ως «Μυρσίνη» στη σειρά «Αγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Η γοητευτική ηθοποιός, είχε προκαλέσει αίθηση πριν από πέντε χρόνια περίπου, αποκαλύπτοντας ότι φιλοξενεί έναν άστεγο στο σπίτι της: Τότε είχε πει: «Προσπαθώ να δίνω χέρι βοηθείας στους γύρω μου, γι' αυτό και έχω ένα άστεγο που ζει στο σπίτι μου. Του έχουμε παραχωρήσει έναν ωραίο χώρο».

Σε νέα συνέντευξή της στη «Νέα Σελίδα» η ηθοποιός ερωτήθηκε για τη φιλοξενία του αστέγου αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι μένει ακόμα στο σπίτι της: «Ακόμα το κάνω. Και ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο», είπε η ηθοποιός.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση να βάλει έναν ξένο άνθρωπο στο σπίτι της απάντησε: «Μα τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη».

Όταν ρωτήθηκε για ηθοποιούς που όχι μόνο δεν απλώνουν το χέρι, αλλά βάζουν και τρικλοποδιές στους συναδέλφους τους, εκείνη απάντησε: «Είναι πολύς καιρός που έχω αφήσει στην άκρη αυτά τα συναισθήματα. Ο συναγωνισμός, ναι, με αφορά, γιατί είναι ωραίο να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά η ζήλια και ο ανταγωνισμός μού φαίνονται τόσο περιττά, γιατί είναι τόσο μικρή η βόλτα που λέγεται ζωή. Προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι από τους συναδέλφους μου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 420 / position2: 1056
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb