ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς να γεμίσεις αυτοπεποίθηση με απλά βήματα

Και θα αισθανθείς χαρούμενη και γεμάτη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να γεμίσεις αυτοπεποίθηση με απλά βήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές είναι οι φορές, μάλλον καθημερινές, που δεχόμαστε απόρριψη, κακοτοπιές και απογοητεύσεις. Όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα σημειο να σκεφτόμαστε πως ίσως να μην είμαστε τόσο ικανές όσο θα θέλαμε.

Η αυτοπεποίθηση έχει φυσικά να κάνει με την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, την πιο διαχρονική σχέση της ζωής μας.

Έχουμε την τάση να παραπονιόμαστε και να επικεντρωνόμαστε στο αρνητικό και ποτέ στο θετικό. Κόλλησε μερικά ποστ ιτ με τα θετικά της ζωής σου και με τα κατορθώματά σου για τα οποία είσαι ευγνώμων ή γράψτα στο κινητό σου.

Όταν συνομιλούμε με τον εαυτό μας δεν πρέπει να απορρίπτουμε ή να ασκούμε κριτική στις αδυναμίες του. Πρέπει να τις δεχτούμε και να τις αγκαλιάσουμε, ώστε να δούμε τι μπορεί να κάνουμε για’ αυτές στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι θα γνωρίσουν αποτυχίες και επιτυχίες. Όμως αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να προσπερνούν τις αποτυχίες γρήγορα και να προχωρούν στο επόμενο βήμα με αισιοδοξία - το ίδιο κάνε κι εσύ. Σκέψου πως το κάθε παραστράτημα ήταν "μέσα στο παιχνίδι".

Δες το δάσος και όχι το δέντρο. Τις περισσότερες φορές που είμαστε κακοδιάθετοι είναι επειδή εστιάζουμε σε μια λεπτομέρεια και δεν κοιτάμε όλα τα άλλα όμορφα πράγματα που μας συμβαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 327 / position2: 767
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb