ENTERTAINMENT

Αναγνωρίζετε την πρωταγωνίστρια από τις Αγριες Μέλισσες;

Με ένα εντελώς διαφορετικό look στα πρώτα βήματα της καριέρας της

Δημοσίευση ΝΟE 13, 2019
Αναγνωρίζετε την πρωταγωνίστρια από τις Αγριες Μέλισσες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Είναι ταλαντούχα, όμορφη και οι φωτογραφίες της με πολύ κοντά μαλλιά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Η Δρόσω Σταμίρη είναι η μικρότερη αδερφή είναι η χαρά της οικογένειας. Είναι πανέμορφη και στο πέρασμά της ξεσηκώνει πάθη. Πρόκειται για ένα ζωντανό και χαρούμενο πλάσμα που δεν διστάζει να δει τη ζωή σαν ταύρο και να την αρπάξει γερά από τα κέρατα. Αυθόρμητη και θρασύς προσπαθεί να φερθεί όπως τα κορίτσια της ηλικίας της αλλά τα όνειρά της είναι πολύ μεγαλύτερα.

Όταν ανακαλύψει ότι η ομορφιά της είναι το διαβατήριο που θα της εξασφαλίσει μία νέα ζωή μακριά από τα στενά όρια του χωριού θα αρχίσει ένα αθώο παιχνίδι που θα γίνει ένα παιχνίδι με τη φωτιά.

Κάποια στιγμή θα την κάψει και θα τη φέρει αντιμέτωπη με τους μοναδικούς ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται πραγματικά, τις αδελφές της. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι σφοδρή και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους, για τον φόνο του Σέργιου, θα είναι περισσότερο ορατός από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνοντας μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε οικογενειακές φωτογραφίες της ηθοποιού και ανάμεσα σε αυτές πέσαμε πάνω σε κάποιες που ποζάρει με πολύ κοντό μαλλί.

Πάθαμε πλάκα μόλις την είδαμε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 495 / position2: 1006
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb