TRUE STORIES

Γυναίκες εξομολογούνται τις χειρότερες αντιδράσεις αντρών μετά από απόρριψη

Γιατί ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά στην απόρριψη και κάποιοι δυστυχώς ξεπερνούν τα όρια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γυναίκες εξομολογούνται τις χειρότερες αντιδράσεις αντρών μετά από απόρριψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο την απόρριψη. Κάποιοι μπορεί να μην αντιδράσουν καθόλου και να πάνε παρακάτω, άλλοι να αποκτήσουν εμμονές, άλλοι να αντιδράσουν βίαια.

Σύμφωνα με τον Independent, μια μητέρα ενός παιδιού που σκοτώθηκε στο τραγικό περιστατικό στο Σάντα Φε, του Τέξας, είπε ότι ο δράστης, που ήταν ελληνική καταγωγής, παρενοχλούσε για μήνες μια μαθήτρια που του άρεσε και εκείνη τον απέρριψε.

Αυτό κινητοποίησε την συγγραφέα Elizabeth May και μέσω ενός tweet ρωτούσε τις γυναίκες να μοιραστούν μαζί της τις χειρότερες και πιο τρομακτικές αντιδράσεις που είχα οι άντρες όταν τους απέρριπταν.

Η ανάρτηση έγινε viral και πολλές γυναίκες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους. Κάποιες είπαν ότι δέχτηκαν λεκτική και σωματική βία, ενώ κάποιες αναγκάστηκαν ακόμη και να πάρουν την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθούν κάποιες από τις απαντήσεις τους.

-«Είναι αμέτρητες. Κάποιες από τις χειρότερες ήταν όταν δούλευα σε ένα μπαρ, όσο σπούδαζα. Ήταν συνήθως άντρες με τα διπλά μου χρόνια. Δεν με άφηναν να δουλεύω πίσω από την ασφάλεια του μπαρ γιατί έπρεπε να πηγαίνω σφηνάκια με τον δίσκο. Ο υπεύθυνος του μαγαζιού μου έλεγε: ”Απλά άφησέ τους να σε αγγίζουν, θα πουλήσεις περισσότερα”».

-«Απέρριψα έναν τύπο σε ένα πάρτι, λέγοντάς του ότι το αγόρι μου ήταν στο δίπλα δωμάτιο. Το επόμενο Σαββατοκύριακο το αγόρι μου έλειπε και ο τύπος με ακολούθησε σε ένα μπάνιο, μπλόκαρε την πόρτα και είπε ”που είναι το αγόρι σου τώρα μ@λ@κισμένη”».

-«Ήταν κάποιος που γνώρισα στο Twitter πριν λίγα χρόνια. Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν είχαμε χημεία. Όταν του το είπε έγινε έξαλλος και ούρλιαζε, απαίτησε να έρθει σπίτι μου να το συζητήσουμε (όχι, βέβαια) και μετά ένα υβριστικό μήνυμα».

-«Μου επιτέθηκε μόλις του είπα ότι ήθελα να είμαστε φίλοι. Με έριξε κάτω, άρπαξε τα χέρια μου και ενώ φώναζα ”όχι” μου ψιθύριζε: ”Με ανάβει περισσότερο όταν μου λες όχι”. Δεν ξέρω πως αλλά κατάφερα να φύγω».

«Τον χώρισα και άρχισε να τριγυρνά μπροστά από το σπίτι μου, ενώ έλεγε ότι αυτό δεν ήταν παρενόχληση. Επίσης ”αστειεύτηκε” για το ότι ήθελε να με σκοτώσει και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν καταλάβαινα το χιούμορ του. Παραιτήθηκα από τη δουλειά μου, νοίκιασα το διαμέρισμά μου και μετακόμισα στην Αγγλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 439 / position2: 837
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb