ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή

Τι θα συμβεί από τις 31 Οκτωβρίου και έπειτα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ακούτε συχνά να λένε πως "ο Ερμής είναι ανάδρομος" αλλά δεν ξέρετε τι εννούν, ήρθε η ώρα να μάθετε. Από όλες τις πλανητικές πτυχές, αυτή φαίνεται να συγκεντρώνει την περισσότερη προσοχή από τις αναζητήσεις online.

Aνάδρομος Ερμής από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου

Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι δα και τόσο τρομακτική εξέλιξη ωστόσο, μόλις αρχίσετε να δώσετε προσοχή στο πώς τα γεγονότα στη ζωή σας αλλάζουν κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων, σύντομα θα δείτε πως είναι σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη και τα άστρα καμιά φορά.

Ο πλανήτης αυτός κυβερνά όλες τις πτυχές της επικοινωνίας του μυαλού, της τεχνολογίας, των δικτύων, του εμπορίου, των ταξιδιών. Συνήθως σε αυτές τις φάσεις πλήττεται η ιδιωτικότητα των ατόμων και βγαίνουν στη φόρα μυστικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν τίποτα από αυτά δεν έχει πρόβλημα, σίγουρα επηρεάζει κυρίως τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες και εν τέλει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε διάφορα θέματα είτε επαγγελματικά είτε διαπροσωπικά.

Τι να κάνετε και τι να μην κάνετε το επόμενο διάστημα...

Αναθεωρήστε παλαιότερα σχέδια και κλείστε όποιες εκκρεμότητες έχετε. Ερευνήστε εκ νέου όσα στοιχεία έχετε και ξαναδείτε υποθέσεις στις οποίες έχετε αμφιβολίες για την έκβασή τους. Αντιμετωπίστε κάθε καθυστέρηση ή αναβολή σχεδίων με χιούμορ και ψυχραιμία.

Αποφύγετε μεγάλες αποφάσεις και σημαντικά ραντεβού, και μεγάλα ταξίδια. Μην κάνετε μετακόμιση αυτό το διάστημα γιατί θα ταλαιπωρηθείτε ακόμη παραπάνω. Μην υπογράψετε συμφωνίες και μην σβήσετε emails και μηνύματα ακόμα και αρχεία. Αποφύγετε τις σημαντικές ανακοινώσεις, μη βιαστείτε και μη βγάλετε κανένα τελικό συμπέρασμα για τα πράγματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 304 / position2: 799
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb