ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιοι άνθρωποι ερωτεύονται πιο δύσκολα;

Ξέρουν ότι η αγάπη από μόνη της δεν είναι αρκετή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποιοι άνθρωποι ερωτεύονται πιο δύσκολα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με προσωπικά προβλήματα ή κάποια ψυχολογικά θέματα ή άλυτες υποθέσεις, που δυσκολεύονται να αγαπήσουν και να αφεθούν στις σχέσεις, άνθρωποι που σίγουρα χρειάζονται είτε την συμβουλή κάποιου ειδικοί είτε ανθρώπους δίπλα τους που να μπορέσουν να τους κατανοήσουν και με υπομονή να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν ενδοιασμούς και φόβους.

Υπάρχουν όμως και τα άτομα εκείνα που δεν μπορούν να ερωτευτούν εύκολα, δεν ενθουσιάζονται, ούτε εκφράζουν ποτέ με υπερβολή τα συναισθήματά τους. Είναι τα άτομα εκείνα που σκέφτονται υπερβολικά πολύ.

Πολλές φορές είναι ερωτευμένοι με την ιδέα μιας σχέσης ή την ιδέα της αγάπης, αλλά στη συνέχεια δε μπορούν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα που μπορεί να είναι απαιτητική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι δεν έχουν υποστεί σημαντικό πόνο στη ζωή τους συνήθως δεν έχουν λόγο να είναι τόσο αναλυτικοί ή στοχαστικοί, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτά τα άτομα έχουν περάσει πολλές δυσκολίες.

Χαρακτηριστικό τους είναι ότι προτιμούν τα πράγματα στη θεωρία, όχι στην πράξη - έτσι αρκετά συχνά θα κάνουν σχέση από απόσταση για να έχουν τον χρόνο να επεξεργαστούν τα πράγματα και αρκετό χρόνο για απομόνωση.

Άλλωστε πολλές φορές είναι περισσότερο ερωτευμένοι με τους κόσμους που μπορούν να δημιουργήσουν στο μυαλό τους παρά με τον πραγματικό κοσμο

Ξέρουν ότι η αγάπη δεν είναι αρκετή.

Οι άνθρωποι που σκέφτονται βαθιά κατανοήσουν ότι το να αγαπάς κάποιον δεν αρκεί για να διατηρήσεις μια σχέση, και εκεί δημιουργούν το πρόβλημα. Αναγνωρίζουν ότι η συμβατότητα είναι τόσο σημαντική όσο και η χημεία, αλλά υπερ-αναλύουν τόσο πολύ τα πράγματα που οδηγουν τις καταστάσεις στα άκρα. Συχνά δυσκολεύονται να απολαμβάνουν κάτι χωρίς να βρίσκουν κάποιο βαθύ νόημα πίσω από αυτό. 

Για να ακολουθήσουν τις καρδιές τους, πρέπει να εμπιστευτούν τον εαυτό τους. Και η "εμπιστοσύνη στον εαυτό σου" δεν είναι απλή υπόθεση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 360 / position2: 748
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb