ΣΧΕΣΕΙΣ

Πως θα χωρίσεις το αγόρι σου χωρίς να σε μισήσει

Γενικά οι χωρισμοί δεν είναι ωραίοι, όμως υπάρχουν και καλοί τρόποι για να τους κάνεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως θα χωρίσεις το αγόρι σου χωρίς να σε μισήσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι κακό, σε όλους συμβαίνει. Ο έρωτάς σου για εκείνον σου τελείωσε και οφείλεις να σεβαστείς τα αισθήματα και κυρίως τον εαυτό σου. Οπότε φίλη μου, ήρθε η ώρα να του πεις τα νέα. Και πώς λέγεται τώρα αυτό; Και άντε και το είπες εσύ.

Αν αυτός σε μισήσει τι θα κάνεις; Διότι μπορεί πια να μην τον θέλεις, αλλά μία καλημέρα θέλεις να τη λέτε.

Λοιπόν μη σκας. Εδώ σου έχω τους τρόπους για να το καταφέρεις.

Κάντο πρόσωπο με πρόσωπο

Ε ναι προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να γίνει μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου. Εκτός πια κι αν βγαίνατε ένα μήνα, οπότε εκεί μπορείς απλά να εξαφανιστείς (!). Σε άλλη περίπτωση, πάρε βαθιά ανάσα και πες το από κοντά όσο άβολο κι αν είναι. Στο τέλος της ημέρας θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτός πάλι όχι, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Εξήγησε ότι κάτι έχει αλλάξει

Αντί να του πεις ότι δεν είσαι άλλο ερωτευμένη μαζί του, μπορείς να πεις το εξής διπλωματικό: «Κάτι άλλαξε. Θέλω διαφορετικά πράγματα», ή ακόμα καλύτερα: «Ούτε εγώ ξέρω τι θέλω» (κατηγόρησε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Όχι ότι θα μετριάσεις με τον τρόπο αυτό τα νεύρα του, αλλά λέμε τώρα).

Μην το παρακάνεις όμως με τις εξηγήσεις

Υπάρχει πιθανότητα να θελήσει περισσότερες εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Είναι επίσης πολύ πιθανό να σου υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει περισσότερο να αλλάξει η κατάσταση και να ζητήσει ακόμη μία ευκαιρία. Αν είσαι αποφασισμένη, ούτε δεύτερη ευκαιρία επιτρέπεται να δώσεις, ούτε φυσικά και παραπάνω εξηγήσεις.

Μη δώσεις ψεύτικες ελπίδες

Ναι ξέρω νιώθεις την ανάγκη να πεις κάτι καλό για να του δώσεις έστω και λίγη χαρά. Κάνε του ένα κοπλιμέντο ή εστω ένα φιλικό πατ πατ στην πλάτη. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε καλό θα ήταν να μην του πεις ψέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 358 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb