ENTERTAINMENT

Ελένη Ράντου: Απίθανη αποκάλυψη για Παρά Πέντε και Σαββατογεννημένες

Η παράκληση του Γιώργου Καπουτζίδη όταν είχαν τελειώσει οι Σαββατογεννημένες
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 12, 2019
Ελένη Ράντου: Απίθανη αποκάλυψη για Παρά Πέντε και Σαββατογεννημένες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Ράντου γύρισε τον χρόνο πίσω και μιλώντας στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ, είχε πολλά να θυμηθεί από τις συμμετοχές της σε πολύ δημοφιλή και αγαπητά σίριαλ. Ανάμεσα στα όσα είπε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά της στο Παρά Πέντε και τις Σαββατογεννημένες.

Αχ Ελένη: Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Υπήρχε μια πολύ κακή διαχείριση του Αλέξανδρου προς το όνειρό του. Έπρεπε να το είχε λίγο προστατεύσει.

Σαββατογεννημένες – Παρά Πέντε: Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούρια υλικά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 266 / position2: 712
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb