ΕΞΟΔΟΣ

Ένα 32χρονο μπαρ γεμάτο ιστορία και... Πανιώνιο

Θα το κάνεις στέκι σου
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ένα 32χρονο μπαρ γεμάτο ιστορία και... Πανιώνιο
@facebook.com/EpitokioBar/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτάνοντας στην Νέα Σμύρνη, εκτός από μια όμορφη συνοικία, θα καταλάβεις ότι τα περισσότερα πράγματα περιστρέφονται γύρω από το καμάρι της. Τον Πανιώνιο. Το περιβάλλον μετατρέπεται αυτόματα σε κόκκινο και μπλε.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, ο προορισμός είναι ένας. Είναι το μπαρ που στέκει επί 32 χρόνια στο ίδιο σημείο. Δυο βήματα από το γήπεδο του Πανιωνίου. Το Επιτόκιο.

Μπαίνοντας μέσα θα δεις κασκόλ της ομάδας στον τοίχο, μια παλιά φωτογραφία της ομάδας από τη Σμύρνη και πολύ ακόμα ποδόσφαιρό. Ο φωτισμός είναι χαμηλός, η μουσική είναι rock και η μπάρα, σε προσκαλεί να κάτσεις και να πιείς το ποτό σου, χαζεύοντας τριγύρω.

Μπορεί να το επισκέπτεσαι για πρώτη φορά, αλλά αμέσως θα νιώσεις οικεία. Θα θέλεις να το κάνεις στέκι σου. Σκέφτεσαι πόσοι θα έχουν περάσει από εκεί τα τελευταία 32 χρόνια. Πως να ήταν το 1987 και τι διαφορές έχει με το σήμερα. Το Επιτόκιο είναι ένα μπαρ με πολύ ιστορία και ποδόσφαιρο. Και όσοι αγαπούν και τα δυο θα βρουν σε αυτό ένα μέρος να ξαποστάσουν και να περάσουν τις λίγες ελεύθερες ώρες που έχουν.

Φωτογραφίες: facebook.com/pg/EpitokioBar/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 213 / position2: 1276
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb