SKIN CARE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: Σετ skincare προϊόντων Apeiranthos

Τα ελληνικά skincare προϊόντα που θα λατρέψεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δες τους νικητές: Σετ skincare προϊόντων Apeiranthos

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Apeiranthos natural skincare είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών! Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά από τοπικούς παραγωγούς, χωρίς χημικές προσθήκες, συντηρητικά και αρώματα!

Ρωτήσαμε την Στέλλα Πλιάκη, το μυαλό πίσω από τα Apeiranthos για τα αγαπημένα της προϊόντα και ετοιμάσαμε μαζί της έναν σούπερ διαγωνισμό για σένα!

Ποιο ειναι το ιδανικό τελετουργικό για το δέρμα μας στην καθημερινή μας φροντίδα;

Ιδανικό τελετουργικό είναι αυτό που βολεύει τον κάθε έναν μας. Εγώ θα πω πως η χρήση του Gua Sha, λειτουργεί σαν ένας μίνι διαλογισμός καθε βράδυ!

Θες να γνωρίσεις τα προϊόντα; Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Κάντε follow στο instagram του Pink.gr, like στο post του διαγωνισμού και κερδίστε το Αpeiranthos Set!

View this post on Instagram

WIN IT! Κέρδισε ένα σετ skincare προϊόντων @apeiranthosnaturalskincare! Κάντε follow στο instagram του @pinkgr.official , like στο post του διαγωνισμού και κερδίστε το Αpeiranthos Set! 🔮Ενυδατικό και αντιοξειδωτικό λάδι προσώπου με σταφυλοκουκουτσέλαιο, έλαιο τζοτζόμπα, νυχτολούλουδο και μπλε χαμομήλι. 🧼Tο μασάζ προσώπου Gua Sha έχει χαρακτηριστεί ως "botox της Ανατολής" χάρη στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές του δράσεις. Συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές ή τις γραμμές έκφρασης. Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την οξυγόνωσή του και την παραγωγή κολλαγόνου. 🛀🏻Σετ τεσσάρων χειροποίητων, επαναχρησιμοποιούμενων, οικολογικών δίσκων ντεμακιγιάζ. Από 100% βαμβακερό νήμα. #diagwnismoi #greekgiveaways #giveawaysgr

A post shared by Pink.gr (@pinkgr.official) on

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 382 / position2: 717
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb