CELEB STYLE

Το φόρεμα της JLο που ήταν η αιτία για να φτιαχτεί η αναζήτηση εικόνων στη Google

Περιγράφει την ιστορία η τραγουδίστρια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το φόρεμα της JLο που ήταν η αιτία για να φτιαχτεί η αναζήτηση εικόνων στη Google

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez στο κλείσιμο της νέας κολεξιόν Versace, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, κατάφερε και πάλι να μιλούν όλοι στο διαδίκτυο για εκείνη και το πιο διάσημο φόρεμα στην ποπ!

Το φόρεμα αυτό (στην ορίτζιναλ εκδοχή του και όχι με τις μετατροπές που το είδαμε πρόσφατα) πρωτοφορέθηκε από την ίδια πριν πολλά χρόνια στα βραβεία Grammy. Tο βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε ως και τον αφαλό της τραγουδίστριας, το διάφανο ύφασμα, και το υπέροχο σώμα της JLo ήταν ο απόλυτος συνδυασμός.  Η εμφάνιση της Jennifer Lopez στην αρχή της καριέρας της με το πράσινο φόρεμα του οικου Versace έγραψε ιστορία. Πάμε 19 χρόνια πίσω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

J Lo's green Versace dress was so iconic, Google Images was created because of it! 🤩 However, she wasn't the first one to wear it — tap our 🔗 in bio to get the history of 𝓽𝓱𝓪𝓽 dress in full. 💚 📷: @gettyimages

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPSUGAR (@popsugar) στις

Όταν λοιπόν η Jennifer εμφανίστηκε στα Grammy με το αποκαλυπτικό φόρεμα, οι υπεύθυνοι της Google βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρόβλημα που όμοιό τους δεν είχαν αντιμετωπίσει.

Η μηχανή αναζήτησης της Google βρισκόταν στα πρώτα της βήματα, ενώ και η πρόσβαση στο διαδίκτυο γενικώς σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο είναι σήμερα!

Χιλιάδες χρήστες αναζητούσαν στην μηχανή αναζήτησής της Google το φόρεμα και τον τρόπο που το φόρεσε η JLo. Ήταν λοιπόν η απόλυτη έμπνευση για να σκεφτούν αυτόν τον τρόπο αναζήτησης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ο κόσμος σταμάτησε, όλοι ήθελαν να δουν αυτό το φόρεμα... είμαι περήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images" είπε η Donatella Versace μετά από χρόνια.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως, το φόρεμα έκτοτε έκανε την δική του καριέρα και αποτέλεσε έμπνευση για να φτιαχτεί ένα κορμάκι για τη JLO μετά από χρόνια, και πως το φόρεσαν επίσης και άλλες διάσημες όπως η Geri Halliwell! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

. Which one? #jlo #jlosexy #jlobooty #jlofashion #queenoflove #jloverforever #booty #bootybands #fashion #shake #greendress #versace #jlogreendress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenifer Lopez Pic & Video (@jlo.pv) στις

Ακούστε την ιστορία του από την ίδια την JLo σε πρόσφατη συνέντευξή της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 3475 / position2: 3833
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb