CELEBS

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ

«Αποφασίσαμε να χωρίσουμε μετά από 20 χρόνια»

Δημοσίευση ΟΚΤ 07, 2019
Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σαν «βόμβα» «έσκασε» στη σόουμπιζ ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού. Είχαν ακουστεί φήμες το τελευταίο διάστημα αλλά κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ήταν μαζί 20 χρόνια και είχαν αποκτήσει έναν γιο και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση.

Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε. Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», δήλωσε στην εφημερίδα «realnews» η Βαλέρια Κουρούπη που ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Ξύδη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 150 / position2: 1122
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb