ΣΧΕΣΕΙΣ

5 τύποι σχέσεων που δεν έχουν καμία ελπίδα να πετύχουν

Με εξαιρέσεις
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 τύποι σχέσεων που δεν έχουν καμία ελπίδα να πετύχουν
@theanatomyoflove.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως λέμε ότι μερικές σχέσεις ήταν γραφτό να πετύχουν, έτσι υπάρχουν και εκείνες που τα σημάδια δείχνουν από την αρχή πως δεν έχουν καμία ελπίδα. Πάντα βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας αυτό μας έχει διδάξει στις παρακάτω περιπτώσεις.

Αυτές που στηρίζονται στο μέλλον

Το να στηρίζεις μια σχέση για το πως θα είναι στο μέλλον ή πως θα θα γίνει ο σύντροφός σου στο μέλλον, μάλλον είναι μια αυταπάτη. Τα όνειρά σου για την σχέση μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτό που θα συμβεί. Κι όσο δεν γίνονται πραγματικότητα μπορεί να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο οι προσδοκίες. Το παρόν είναι η πραγματικότητα και με βάση αυτή θα πρέπει να επιλέγουμε σχέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχέσεις με δυο ηγετικές προσωπικότητες

Οι συγκρούσεις σε μια τέτοια σχέση, για την εξουσία, την δύναμη και την σκοπιμότητα είναι συνεχείς. Κανένας δεν υποχωρεί, ο εγωισμός παίζει μεγάλο ρόλο και οι δυο θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα. Η σχέση με έναν «ηγέτη» και έναν «ακόλουθο», θα δουλέψει πολύ πιο εύκολα, αφού και οι δυο κάποια στιγμή θα κάνουν υποχωρήσεις για να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Σχέσεις που βασίζονται μόνο στη σωματική έλξη

Η σωματική έλξη είναι σημαντικότατη σε μια σχέση. Όμως από μόνη της δεν μπορεί να διατηρήσει μια σοβαρή σχέση, που χρειάζεται συντροφικότητα, κουβέντα και μοιρασιά. Το σeξ είναι ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο σε μια σχέση, αλλά δεν φτάνει μόνο του.

Ένας στοχαστής και ένας πρακτικός

Αν και ο συνδυασμός μπορεί αρχικά να δημιουργήσει μια σχέση γεμάτη αγάπη και έρωτα, αργότερα δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει. Ο στοχαστής θέλει τον χρόνο του, θέλει να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και να δράσει με τον δικό του ρυθμό. Ο πρακτικός από την άλλη, πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται. Στα καθημερινά ειδικά ζητήματα, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

Οι σχέσεις που μοιάζουν με «αγώνα δρόμου»

Με λίγα λόγια, ό,τι μου κάνεις σου κάνω. Ξέχασες την επέτειο; Θα ξεχάσω να ψωνίσω τρόφιμά. Δεν θέλεις να κάνουμε σeξ; Δεν έχει δώρο στα γενέθλια. Το μια σου και μια μου κουράζει πολύ γρήγορα και δεν αφήνει πιο αληθινά συναισθήματα να βγουν προς τα έξω. Καλύτερα να αφεθείς σε αυτά και όπου βγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 247 / position2: 694
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb