ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Έτσι θα ετοιμάζεσαι πιο γρήγορα κάθε πρωί

Θα σώσεις χρόνο και δε θα έχεις άγχος πια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα ετοιμάζεσαι πιο γρήγορα κάθε πρωί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε ανήκεις στα early birds που ανυπομονούν για πρωινό τρέξιμο στο πάρκο, είτε το snooze έχει γίνει ο καλύτερος «φίλος» σου, ένα είναι σίγουρο: όλοι έχουμε μια συγκεκριμένη πρωινή ρουτίνα που ακολουθούμε, ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας.

Άσχετα από το τι περιλαμβάνει η πρωινή προετοιμασία σου, όλοι ξυπνάμε με την πρόθεση να ξεκινήσουμε σωστά την ημέρα μας, ωστόσο μερικές φορές όλη η διαδικασία πάει λάθος.

Αν και δε μπορείς να προβλέψεις εντελώς τα πρωινά σου, παρακάτω θα μάθεις 5 tricks που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το χρόνο προετοιμασίας σου στο μισό.

Προετοίμασε ό,τι μπορείς από το προηγούμενο βράδυ

Φρόντισε να γνωρίζεις από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσεις, αλλά και τι θα φας. Μπορείς να προνοήσεις και να έχεις έτοιμο το #ShapeTaperaki σου.

Ξέχνα για λίγο το κινητό σου

Αν το πρώτο πράγμα που κάνεις με το που ξυπνάς είναι ατελείωτο scrolling στα social media, μάλλον, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Τα likes, σαφώς, και μπορούν να περιμένουν. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης και να την απενεργοποιείς μόνο εφόσον ετοιμαστείς εντελώς. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς με τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα πριν καλά καλά ανοίξεις τα μάτια σου.

Οργάνωση

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξυπνάς μέσα σε ένα χάος, όπου δε θα θυμάσαι πού έχεις βάλει τι. Μπορείς, για παράδειγμα, να αφήνεις σε ένα κουτί δίπλα στην πόρτα τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, ώστες να τα βρίσκεις εύκολα και να είσαι σίγουρη πως δε θα τα ξεχάσεις (πόσες φορές επιστρέψαμε σπίτι για τα κλειδιά του αυτοκινήτου;)

Μείωσε τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Ναι, κι εμείς αφιερώνουμε χρόνο το πρωί για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας και να κάνουμε ένα φυσικό μακιγιάζ, ωστόσο αν βλέπεις πως χρειάζεσαι τουλάχιστον 40 λεπτά μόνο για το πρόσωπο σου, τότε… ξανά σκέψου το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
1 / position1: 421 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb