ENTERTAINMENT

Η σειρά που άλλαξε για πάντα την εικόνα του αντιήρωα

Και κυρίως ο πρωταγωνιστής της
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η σειρά που άλλαξε για πάντα την εικόνα του αντιήρωα
@complex.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πλέον πολλές σειρές που ο κύριος πρωταγωνιστής είναι αντιήρωας, ένας χαρακτήρας που δεν είναι ηθικός, καλός ή νόμιμος, αλλά ταυτιζόμαστε μαζί του και πολλές φορές τον υποστηρίζουμε.

Παλαιότερα όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι, Οι περισσότερες επιτυχημένες σειρές βασίζονταν σε καθημερινούς ανθρώπους, σούπερ ήρωες ή σε πολύ πλούσιες οικογένειες που ζούσαν στον δικό τους κόσμο. Οι αντιήρωες μπορεί να υπήρχαν αλλά δεν βρίσκονταν στο επίκεντρο.

Υπήρξε μια σειρά που κατάφερε να αλλάξει την εικόνα που είχαμε γι’ αυτούς. Κυρίως ο κεντρικός της χαρακτήρας. Αυτή δεν ήταν άλλη από το «The Sopranos» και τον πρόωρα χαμένο James Gandolfini στον ρόλο του Tony Soprano, αρχηγού της μαφίας του New Jersey.

https://www.thedailybeast.com/why-was-tony-soprano-such-a-welcome-guest-in-american-homes

@thedailybeast.com

Ιταλοαμερικανός οικογενειάρχης με μεγάλη έμφαση στην οικογένεια, που όμως είτε έπρεπε να πάρει περίεργες αποφάσεις, είτε ξέφευγε και προκαλούσε κίνδυνο σε όλους τους γύρω του. Το τηλεοπτικό τοπίο άλλαξε για πάντα, με τον Tony Soprano να μην είναι στα μάτια μας ο γκάνγκστερ που είχαμε συνηθίσει, αλλά ένας «λαϊκός χαρακτήρας», πολλές φορές και ήρωας, αλλά με τον τρόπο που οι περισσότεροι δεν θα ακολουθούσαμε. Αντιήρωας με λίγα λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 1999, και ύστερα από μια πρώτη μέτρια σεζόν, που όμως σε έβαζε για τα καλά στον κόσμο του αντικειμένου της, ακολούθησαν άλλες πέντε εξαιρετικές πραγματικά σεζόν, με ένα τέλος που μάλλον της άρμοζε.

Το «The Sopranos» είναι μια σειρλα που οι λάτρεις θα πρέπει να δουν, για να μάθουν όχι μόνο μια πολύ έντονη ιστορία (που έχει και αληθινά στοιχεία μέσα) αλλά και να καταλάβουν πως χαρακτήρες όπως ο Gregory House, ο Jax Teller ή Walter White ήρθαν για να μεσουρανήσουν στα χρόνια που ακολούθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 194 / position2: 1470
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb