CELEB STYLE

Μέσα στο playhouse των ονείρων της Κourtney Kardashian, αξίας 100.000 ευρώ

Οι χρήστες δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μέσα στο playhouse των ονείρων της Κourtney Kardashian, αξίας 100.000 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Kourtney Kardashian είχε εμμονή με την ιδέα να φτιάξει ένα playhouse για τα παιδιά της εδώ και χρόνια και τώρα τελικά το έκανε. Αυτό το μικροσκοπικό σπιτάκι είναι γεμάτο με βιβλία και παιχνίδια, είναι μια tech free zone και μάλιστα έχει και το κουνιστό αλογάκι της Kourtney από τότε που ήταν παιδί.

Και μπορεί να φαίνεται αρκετά μικρό στα μάτια σας όμως κόστισε 100.000 δολάρια! Το σχεδίασε παρέα με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick και το υλοποίησε ο ίδιος με το team του (ήταν και επεισόδιο στο δικό του ριάλιτι).

"Δεν υπάρχουν iPads, τηλέφωνα, υπολογιστές, video games, τηλεοράσεις. Δεν επιτρέπεται τίποτα μέσα. Γι 'αυτό έχουμε πολλά βιβλία. Αυτό ήταν πραγματικά το κουνιστό άλογό μου από πότε ήμουν κοριτσάκι" λέει η ίδια.

Οι χρήστες του διαδικτύου, και αναγνώστες του Architectural Digest απόρησαν με τα πράγματα που έχει μέσα το playhouse, το πόσο καθαρό και συμμαζεμένο είναι, και κυρίως πόσο ακριβό. 

Η Kourtney παραδέχτηκε ότι τα παιδιά της σπάνια παίζουν εκεί μέσα την ίδια στιγμή, γι 'αυτό πιθανότατα το κρατά τόσο καθαρό και οργανωμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 895 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb