ΣΧΕΣΕΙΣ

4+1 τρόποι για να κερδίσεις ξανά τον πρώην σου

Αν τον θέλεις όντως, τότε αξίζει να προσπαθήσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 τρόποι για να κερδίσεις ξανά τον πρώην σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χώρισες αλλά έχεις ακόμα αισθήματα για τον πρώην σου και θέλεις όντως να τα βρείτε πάλι, αλλά δεν ξέρεις και πως να προσπαθήσεις. Τα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις είναι πολύ απλά, αρκεί να νιώθεις μέσα σου καλά και να έχεις συνειδητοποιήσει την κατάσταση.

Πρέπει επίσης να ξέρεις ότι εσύ μπορεί μεν να βάλεις τα δυνατά σου για να καταφέρεις να κάνεις τον πρώην σου να σε θέλει ξανά, έχε κατά νου δε ότι μπορεί η προσπάθεια σου να μην αποδώσει καρπούς γιατί πιθανότατα ο πρώην σου δε θέλει πια ή έχει προχωρήσει.

Όπως και να έχει, αν πιστεύεις ότι υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για τη σχέση σας, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα παρακάτω βήματα. Καλή τύχη!

Βρες ξανά τον εαυτό σου

Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση προσπάθησε να βρεις ξανά τον χαμένο σου εαυτό. Αν πήρες πολλά κιλά προσπάθησε να μπεις σε κάποιο πρόγραμμα, αν αφέθηκες και δεν πρόσεχες την εμφάνισή σου κάνε μια αλλαγή.

Φέρσου σαν να μην σε επηρέασε ο χωρισμός σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν αρχίσεις να προσεγγίζεις τον πρώην σου, είναι σημαντικό να μην καταλάβει εκείνος πόσο πολύ πληγώθηκες. Προσπάθησε να δείξεις ότι είσαι ανεξάρτητη, δεν τον έχεις ανάγκη αλλά ότι απλά σου αρέσει η παρέα του.

Άφησέ τον να σε προσέξει χωρίς να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση

Η προσέγγιση του πρώην δεν πρέπει να είναι επιθετική. Εμφανίσου τυχαία σε μέρη που ξέρεις ότι ίσως είναι εκεί και άφησέ τον να σε προσέξει πρώτος.

Χτίσε μια φιλία μαζί του

Αν τον κάνεις φίλο σου θα τον κερδίσεις και η σχέση σας θα είναι χτισμένη σε πιο δυνατές βάσεις.

Κάνε όλα αυτά που έλεγες ότι θα κάνεις αν ήσασταν και πάλι μαζί

Γίνε πιο δραστήρια, μην αφήνεσαι και βάλε πάντα σε προτεραιότητα τον εαυτό σου. Αν εσύ νιώθεις καλά θα νιώθει και εκείνος ακόμα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 528 / position2: 1002
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb