ΜΟΔΑ

Η συλλογή του Ralph Lauren που βασίζεται στην Rachel από τα Φιλαράκια

Ο σχεδιαστής ενώνεται με την Warner Bros για την 25η επέτειο της σειράς
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η συλλογή του Ralph Lauren που βασίζεται στην Rachel από τα Φιλαράκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που τα Φιλαράκια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι το iconic style της Rachel υπάρχει στον κόσμο εδώ και 25 χρόνια και συνεχίζει να εμπνέει τις γυναίκες ανά τον πλανήτη.

Όλοι θα θυμάστε ότι η Rachel στη σειρά εργαζόταν για τον Ralph Lauren και τα 10 χρόνια. Φαίνεται τώρα ότι η Warner Bros και ο διάσημος οίκος μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια συλλογή ρούχων η οποία βασίζεται στη ντουλάπα της Rachel Green.

Η συλλογή Wear To Work περιέχει πολλά από τα κλασικά και λατρεμένα '90s και '00s κομμάτια που ο χαρακτήρας της όμορφης ξανθιάς φορούσε στα επεισόδια, τα οποία έχουν λάβει τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο 2019. Δερμάτινα παντελόνια και φούστες, μπλουζάκια πόλο, κουστούμια, μίνι και μίντι φούστες, όπως και πολύ λεοπάρ είναι όλα όσα περιέχει η επετειακή αυτή συλλογή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, τα κομμάτια κυκλοφορούν και από την Polo Ralph Lauren, αλλά και από την Lauren Ralph Lauren, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιο προσιτά από όσο μπορεί να νομίζεις, ξεκινώντας τις τιμές τους από τα 120 ευρώ.

Όσο για την κυκλοφορία της συλλογής θα γίνει στην πρώτη fashion δουλειά της Rachel που ήταν τα Bloomingdales, όπου επίσης θα υπάρχει και ένα επετειακό installation για τα 25 χρόνια της σειράς. Επιπλέον, όλοι οι fan της σειράς θα μπορούν να απολαύσουν μια κούπα καφέ από το αγαπημένο Central Perk της παρέας, αλλά και να επισκεφθούν το γραφείο που είχε η Rachel στη σειρά.

Αν όμως δεν είσαι στη Νέα Υόρκη αλλά θέλεις να δεις τα κομμάτις της συλλογής της Rachel, μπορείς να τα βρεις όλα online από σήμερα κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 493 / position2: 1502
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb