Αυτή είναι η πραγματική strιpper που υποδύεται η Jennifer Lopez

Στην ταινία «Hustlers»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 13, 2019
Αυτή είναι η πραγματική strιpper που υποδύεται η Jennifer Lopez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Hπραγματική οικοδέσποινα του strip club πίσω από τον χαρακτήρα που υποδύεται η Jennifer Lopez στην ταινία Hustlers έχει μια απίστευτη ιστορία να πει. Ψώνια χιλιάδων δολαρίων, πάρτι με σeξ και ναpκωτικά, ιστορίες με σταρ της R&B: η Samantha Barbash τα έχει ζήσει όλα, και σκοπεύει να τα αφηγηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ARE YOU IN.... #September 13th. 💰#HustlersMovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Έξι χρόνια πριν, η Barbash ήταν ο εγκέφαλος πίσω από μια ομάδα stripper, οι οποίες εξαπατούσαν πλούσια στελέχη και τους έπαιρναν μεγάλα ποσά. Oι γυναίκες αυτές υποτίθεται πως πήγαιναν τους άντρες σε strιp clubs, τους νάρκωναν και τους έπαιρναν εκατοντάδες δολάρια από τις κάρτες τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The count down begins #therealhustlerstory#hustlersmovie#samanthafoxxx#missfoxita#nyc#starforcehiphop #worldstarhiphop _score coming sept 17 wait on it ...#samanthabarbash

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samantha Barbash 💋👸🏻™️ (@iam_missfoxita) στις

Oι περιπέτειές τους ενέπνευσαν την επερχόμενη ταινία Hustlers, στην οποία η Jennifer Lopez υποδύεται την Barbash. Η Barbash όμως, η οποία είναι ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφότου δήλωσε ένοχη για συνωμοσία, επίθεση και κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, ισχυρίζεται ότι η Jennifer Lopez και οι παραγωγοί της ταινίας δεν ζήτησαν ποτέ τα δικαιώματα της ιστορίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s a Labor Day surprise!!!!!!! Here’s a look at my first scene with @iamcardib from @HustlersMovie! Don’t miss a new trailer coming tomorrow. 🤫❤️💰 #HustlersMovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Για αυτόν τον λόγο, η ίδια θα κυκλοφορήσει το δικό της βιβλίο, με τον τίτλο Underscore, στο οποίο θα περιγράφει με λεπτομέρειες την δουλειά της με τους πρωτοκλασάτους πελάτες της.

Σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε με το Page Six, η Barbash αποκάλυψε: "Οι πελάτες μου ήταν κυρίως VIP. Η δουλειά μου ήταν να παρέχω τα διασκεδαστικά μέρη, όπως τα κορίτσια και το να φτιάχνω την ατμόσφαιρα. Κανόνιζα να έρχονται στα πάρτι τα πιο καυτά κορίτσια. Τα κορίτσια αυτά έβγαζαν τα πολλά λεφτά κι έπρεπε να έχουν άψογα σώματα και πρόσωπα. Και μετά υπήρχαν οι 'fluffers'. Aυτό ήταν το χαμηλότερο επίπεδο κοριτσιών που έκαναν τη 'βρώμικη δουλειά'. Μερικές φορές η δουλειά τους περιλάμβανε μια σειρά σeξουαλικής δραστηριότητας. Αυτά τα πάρτι απέφεραν μεγάλα κέρδη για εμένα και τα κορίτσια".

Η Barbash ισχυρίζεται ότι μεγάλο μέρος της ιστορίας της έχει απόκλιση από την πραγματική, και αφότου δει την ταινία θα εξετάσει το ενδεχόμενο μήνυσης.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 8686 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb