ENTERTAINMENT

Ποιο είναι το μαγικό σου χάρισμα σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου

Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ποιο είναι το μαγικό σου χάρισμα σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αριθμολογία υποστηρίζει ότι η ημερομηνία γέννησης ενός ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία και μάλιστα, μπορεί ακόμα και να αποκαλύψει τα μαγικά χαρακτηριστικά που μπορεί αυτός να έχει.

Αν θέλετε να δείτε ποια είναι η μαγική σας δύναμη λοιπόν, δεν έχετε παρά να προσθέσετε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας, μέχρι να φτάσετε σε έναν μονοψήφιο άθροισμα. Αυτό με τη σειρά του θα σας φανερώσει το προσωπικό σας αποτέλεσμα. Π.χ. αν κάποιος έχει γεννηθεί 23/03/1991 πρέπει να υπολογίσει 2+3+0+3+1+9+9+1=28, 2+8=10, 1+0=1.

Όσο για τα αποτελέσματα του κάθε αριθμού, μπορείς να τα διαβάσεις παρακάτω αναλυτικά και να βρεις ποια είναι η δική σου μαγική δύναμη.

1 = Έχεις ισχυρή θέληση και ξέρεις πως να χειρίζεσαι τους ανθρώπους. Το κρυμμένο σου ταλέντο είναι να πείθεις και να υπνωτίζεις τους άλλους, να κυριαρχείς στο μυαλό τους και να τους καθοδηγείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2 = Είσαι ένα πολύ ευαίσθητο και συμπονετικό άτομο και το δώρο σου είναι να μπορείς να βοηθάς τους άλλους και να τους ανακουφίζεις από τον πόνο τους, αλλά μπορείς επίσης να ανακτήσεις πολύ γρήγορα την ενέργεια σου μόλις έρθεις σε επαφή με τη φύση.

3 = Γεννήθηκες κάτω από έναν τυχερό αριθμό για αυτό και η επιτυχία θα συνοδεύει τη ζωή σου. Το δώρο σου είναι η άμεση πραγματοποίηση των επιθυμιών και των ευχών σου, για αυτό λοιπόν πρόσεχε τι ζητάς από το σύμπαν.

4 = Είναι άνθρωπος μετρημένος και λογικός. Κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά όσο και αν το προσπαθήσει γιατί διαθέτεις μια πολύ δυνατή ενεργειακή ασπίδα που τίποτα δεν μπορεί να τη διαπεράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 543 / position2: 884
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb