ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι είναι το half night stand που αλλάζει τους κανόνες στο σeξ της μιας βραδιάς

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζαμε τον όρο one night stand
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Τι είναι το half night stand που αλλάζει τους κανόνες στο σeξ της μιας βραδιάς
Velizar Ivanov on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζαμε το one night stand ή αλλιώς σeξ της μίας βραδιάς. Όμως τα τελευταία χρόνια αυτό τείνει να αντικατασταθεί από το half night stand, δηλαδή την επιλογή ενός ατόμου να μην κοιμηθεί το βράδυ με τον παρτενέρ που επέλεξε αλλά να φύγει μετά την πράξη.

Σύμφωνα με τον Tammy Nelson, ψυχολόγο και συγγραφέα του "The new monogamy" η τάση της μισής νύχτας δείχνει ότι οι γυναίκες απλώς διεκδικούν περισσότερο σeξ με τους δικούς τους κανόνες.

"Επιλέγουν να φύγουν μετά το σeξ και να πάνε στο σπίτι τους. Και αν θέλουν να παραμείνουν είναι πάλι καθαρά δικιά τους επιλογή και όχι κάτι που επιβάλει ένα κοινωνικό στερεότυπο. Ζούμε πραγματικά μια νέα εποχή σeξουαλικής ελευθερίας για τις γυναίκες." δήλωσε στην αμερικάνική έκδοση της Huffington Post.

Το σeξ στο half night stand δεν είναι κάτι το νέο, αλλά αυτό που είναι νέο είναι η δυνατότητα χωρία καμία ενοχή για τις γυναίκες να διεκδικήσουν μόνο αυτό που θέλουν και να παραλείψουν τις μικρές αλλά άβολες στιγμές του επόμενου πρωινού.

Όμως όπως και σε κάθε θέμα υπάρχει και η αντίθετη άποψη όπως αυτή εκφράζεται από την Βρετανή σeξολόγο και σύμβουλο σχέσεων Annabelle Knight η οποία υποστηρίζει ότι "Τα half-night stands μπορεί να αποβούν καταστροφικά, καθώς πυροδοτούν την άποψη ότι είναι μαγκιά για τους άνδρες να αποζητούν μόνο το σeξ και τίποτα άλλο, αλλά επικριτέο για τις γυναίκες να έχουν αυτή τη συμπεριφορά, πόσο μάλλον όταν είναι singles"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 486 / position2: 1049
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb