BED TALK

Eπιστροφή στην πόλη με 5 ιδέες για την πιο σeξι εβδομάδα της ζωής σου

Οι διακοπές τελείωσαν αλλά το πάρτι όχι
Από το NEWSROOM
Eπιστροφή στην πόλη με 5 ιδέες για την πιο σeξι εβδομάδα της ζωής σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διακοπές τέλος. Eπιστροφή στην πόλη με 5 ιδέες για την πιο σέξι εβδομάδα της ζωής σου γιατί ο έρωτας επιβιώνει παντού

Πάμε στο μπάνιο 

Βάλε στο χώρο ό,τι κεριά έχεις μέσα στο σπίτι, κεράκια, ρεσώ, μεγάλα κεριά, μικρά κεριά δεν έχει σημασία, βάλε σε ένα βάζο λουλούδια, άσε τις σοκολάτες κάπου βολικά δίπλα στην μπανιέρα έτσι ώστε να τις φτάνετε, πάγωσε ένα μπουκάλι κρασί και φέρε 2 ποτήρια. Μη ξεχάσεις να έχεις ζεστό νερό!

Ποιος Μίστερ Γκρέι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

50 αποχρώσεις του γκρι. Τώρα τα πράγματα αγριεύουν. Είναι άλλωστε και η ώρα τους! Δέσε μάτια, χέρια, φέρε στο παιχνίδι μισοσκόταδο, αισ8ησιακή μουσική, βάλτε φαντασία και αγριάδα. Μπες στο κλίμα βλέποντας αυτές τις ταινίες: Bound, 9 Songs, Secretary, 9 1/2 Weeks.

Σινεμά ο παράδεισος

Κάλεσέ τον/την για ταινία όπως κάνατε στα πρώτα ραντεβού. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν μένετε μαζί! Πάρε ένα καλό κρασί, ντύσου όμορφα, κοινώς πέτα τις φόρμες ακόμη κι αν είσαι σπίτι, περιποιήσου τον εαυτό σου, άναψε κεριά και η ατμόσφαιρα αρκεί για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που πρέπει!

Κατεβάστε το DESIRE

Το Desire είναι ένα διασκεδαστικό app για ζευγάρια που προσφέρει ατελείωτα παιχνίδια για να παίξετε με το σύντροφό σας. Κατεβάζετε και οι δύο την εφαρμογή και ξεκινάτε τα "Dare" από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής, προκαλώντας ο ένας τον άλλο π.χ. για υπαίθριο σeξ! Ιδανικό για κάθε ανταγωνιστικό ζευγάρι που αγαπάει το παιχνίδι!

New underwear,who dis

Στείλτε μια σeξι φωτογραφία από ένα εσώpουχο που θα "φορέσετε το βράδυ" όταν είναι στο γραφείο και πήζει. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 172 / position2: 519
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb