ENTERTAINMENT

Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογείται τις ανασφάλειες της

Μιλά για το πως αντιμετώπιζε μικρότερη την εμφάνιση της

Δημοσίευση ΑΥΓ 24, 2019
Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογείται τις ανασφάλειες της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να είναι μια όμορφη γυναίκα, ωστόσο η ανασφάλεια είναι κάτι που έχει κι εκείνη.

Αναφέρθηκε λοιπόν σε αυτήν, πώς τη διαχειρίστηκε αλλά μίλησε επίσης και για τα πρότυπα ομορφιάς. Διαβάστε τι άλλο αποκάλυψε η όμορφη Χριστίνα σε συνέντευξή της.

Ήξερες πάντα ότι είσαι μια όμορφη γυναίκα;

Είχα καταλάβει ότι έχω μια καλή, εξωτερική εμφάνιση. Αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου. Παρ' όλα αυτά, η εξωτερική εμφάνιση έρχεται πάντα δεύτερη, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Υπάρχουν άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και καλό χαρακτήρα, κάτι που στα μάτια μου τους κάνει να φαίνονται πανέμορφοι και αντίστοιχα υπάρχουν αντικειμενικά όμορφο άνθρωποι που δεν σε γοητεύουν καθόλου, αφού δεν έχουν επενδύσει καθόλου στον εσωτερικό τους κόσμο. Βέβαια, η ανασφάλεια είναι κάτι που όλοι έχουμε, ανεξαρτή­τως από το πώς μας βλέπουν οι άλλοι.

Αντιμετώπισες ποτέ ανασφάλεια;

Είμαι κορίτσι με καμπύλες. Πιο μικρή το θεωρούσα κάπως, γιατί τα πρότυπα ήταν άλλα. Ευτυχώς, μεγαλώνοντας αποδέχθηκα το σώμα μου και αγάπησα τη σιλουέτα και τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να μας παρασέρνουν τα εκάστοτε πρότυπα ομορ­φιάς. Δεν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι άνθρωποι. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του ομορφιά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb