ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα σμίξουν ξανά με τους πρώην τους τον Δεκαπενταύγουστο

Ο έρωτας θα φουντώσει και πάλι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια θα σμίξουν ξανά με τους πρώην τους τον Δεκαπενταύγουστο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πάει διακοπές και είτε είστε σε vacay mood με την παρέα σας, είτε με το σύντροφό σας.

Τρία ζώδια θα έχουν εκεί γύρω στο Δεκαπενταύγουστο ένα come back από κάποιον ή κάποια πρώην το οποίο θα είναι επακόλουθο κάποιων συμπτώσεων και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε επανασύνδεση.

Λέων

To ζώδιο αυτό γιορτάζει το κατακαλόκαιρο επομένως οι ευγενικοί του πρώην θα μπουν στη διαδικασία να του στείλουν ένα μήνυμα για να του ευχηθούν. Ως γνωστόν τα γενέθλιά του είναι πιθανότατο να πέφτουν κάπου εκεί γύρω στο Δεκαπενταύγουστο και ο πρώην ή η πρώην που θα ήθελε και κάτι παραπάνω από ένα απλό χρόνια πολλά θα εμφανιστεί. Απο εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Λέοντα για το πως θα το χειριστεί.

Αιγόκερως

Στο ζώδιο αυτό αρέσουν τα πισωγυρίσματα και ειδικά τα ερωτικά. Αν το όνομά του γιορτάζει το Δεκαπενταύγουστο πιθανόν να δεχτεί ευχές ή αν γιορτάζει το όνομα του ή της πρώην είναι πάντα μια καλή αφορμή για να στείλει και αυτό τις ευχές του οι οποίες βέβαια δεν θα είναι ανιδιοτελείς αλλά θα είναι φορτισμένες συναισθηματικά με στόχο να κερδίσουν πίσω το χαμένο τους έρωτα. Ο χαμένος έρωτας ανάλογα με το σε τι φάση βρίσκεται θα το χειριστεί και ανάλογα.

Ιχθείς

Το ζώδιο αυτό θα πάει ανέμελο διακοπές μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και ένα ακόμη πιο δύσκολο καλοκαίρι κι εκεί θα πετύχει εντελώς τυχαία τον ή την πρώην του. Μπορεί αυτός ο πρώην σύντροφος να είναι τόσο πρώην που να έχει ξεχάσει ο ένας την ύπαρξη του άλλου, αλλά μια επανασύνδεση θα έρθει είτε ως summer lovers είτε ως κάτι παραπάνω ανάλογα πάντα τα κέφια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb