ΥΓΕΙΑ

Το αντικείμενο που δεν πρέπει να έχεις ποτέ μαζί σου στην παραλία

Γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το αντικείμενο που δεν πρέπει να έχεις ποτέ μαζί σου στην παραλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε γυναίκα έχει ένα σωρό πράγματα μέσα στην τσάντα θαλάσσης της. Από έξτρα μαγιό και αντηλιακά, μέχρι προϊόντα περιποίησης μαλλιών και αξεσουάρ για την παραλία, υπάρχουν κάποια αρκετά χρήσιμα πράγματα για την παραλία εκεί μέσα και κάποια όχι τόσο χρήσιμα.

Αν όμως είσαι από αυτές που κουβαλούν παντά ένα τσιμπιδάκι φρυδιών μαζί τους, τότε θα πρέπει να μάθεις να το αφήνεις εκτός της τσάντας θαλάσσης σου. Διαφορετικά έχεις πιθανότητες να αποκτήσεις τα χειρότερα φρύδια ever.

Ο λόγος είναι διότι το εξαιρετικό φως του ήλιου δυστυχώς κρύβει μια μεγάλη παγίδα. Μπορεί να είναι τέλειο για να δεις ακόμα και την πιο λεπτή τρίχα, όμως ταυτόχρονα μπορεί να παρασυρθείς και να βγάλεις το μισό σου φρύδι χωρίς να καταλάβεις το πως.

Ειπλέον, βγάζοντας τα φρύδια σου αφήνεις εκτεθειμένους τους θύλακες των τριχών σου, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύεις από μολύνσεις και σπυράκια. Ξέχνα λοιπόν την παλιά σου συνήθεια και σταμάτα να βγάζεις τα φρύδια σου στην παραλία. Και στο σπίτι σου, καλά είναι για να τα βγάλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 488 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb