ENTERTAINMENT

Η Billie Eilish μιλά για το πρόβλημα δυσμορφίας της και την κατάθλιψη

Πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε να αντικρίσει τον εαυτό της στον καθρέφτη, αλλά σήμερα είναι μια σταρ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Billie Eilish μιλά για το πρόβλημα δυσμορφίας της και την κατάθλιψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα είναι γνωστή για τις μεγάλες της επιτυχίες σαν τραγουδίστρια, όμως πριν από αυτήν την καριέρα η Billie Eilish σπούδαζε χορό και μάλιστα ήταν εξαιρετική σε αυτό. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για αυτήν όπως αποδείστηκε στη συνέχεια.

Πρόσφατα η Billie έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stones, όπου εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση και δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της. Δεν τολμούσε καν να μιλήσει στον κόσμο και δεν ήξερε τι συμβαίνει μέσα της.

Ο χορός όμως ήρθε για να λλάξει τη ζωή της. Φορώντας πιο στενά και αποκαλυπτικά ρούχα ήρθε αντιμέτωπη με κάτι που την βασάνιζε, την εικόνα του σώματος της. Πάσχοντας από σωματική δυσμορφία, η ίδια δεν ήθελε να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς χορού, από μπαλέτο, μέχρι hip hop και jazz, η Billie υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που δεν έκανε να σταματήσει να χορεύει και την οδήγησε στην κατάθλιψη, η οποία κράτησε για χρόνια. Τότε ήταν που το τραγούδι «Ocean Eyes» άρχισε να γίνεται διάσημο και τελικά κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της «Νομίζω ότι όταν ξεκίνησε η κατάθλιψη με έστειλε στον πάτο. Βρέθηκα σε μία απαίσια φάση της ζωής μου που βυθιζόμουν όλο και πιο πολύ. Αλλά το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι πίστευα ότι μου άξιζε να βιώνω τον πόνο. Είναι αστείο. ‘Όταν όλοι νόμιζαν ότι η Billie στα 14 της περνούσε τέλεια, εγώ ήμουν καταθλιπτική. Ήμουν εντελώς απελπισμένη και μπερδεμένη. Από τα 13 μέχρι τα 16 ήμουν αρκετά άγρια».

Πλέον η Billie δηλώνει ότι τώρα που είναι 17 χρόνων βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. «Δεν έχω νιώσει μελαγχολία ούτε ένα λεπτό, πράγμα που είναι τέλειο», είπε. Δήλωσε επίσης ότι έχει παρατηρήσει ότι οι fans της περνούν την ίδια φάση με αυτήν όταν ήταν μικρότερη. «Μερικές φορές βλέπω κορίτσια με τα σημάδια στους ώμους τους και σπάει η καρδιά μου. Δεν έχω σημάδια πια γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Αλλά έχω πει σε μερικά κορίτσια να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Γιατί ξέρω τι νιώθουν. Το πέρασα κι εγώ».

Επιπλέον η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε πριν ξεκινήσει την περιοδεία της λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματός της, ενώ ανέφερε ότι τώρα δίνει αρκετό χρόνο στον εαυτό της ανάμεσα στις εμφανίσεις της και φροντίζει να βγαίνει με φίλους της όταν επιστρέφει στο σπίτι της. Τέλος είπε ό,τι της αρέσει η ιππασία, η οποία αποτελεί τη θεραπεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 494 / position2: 808
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb