ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πες τι θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου και θα σου πούμε ποια μέρα είναι η ιδανική

Δείτε ποια μέρα της εβδομάδας είναι κατάλληλη για κάθε δραστηριότητα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πες τι θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου και θα σου πούμε ποια μέρα είναι η ιδανική

Επιστήμονες δημοσίευσαν μια έρευνα στο British Medical Journal, προτείνοντας μια σειρά από δραστηριότητες και ποια ημέρα της εβδομάδας είναι η κατάλληλη για να εκτελεστούν.

Δευτέρα

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Μην ξεκινήσετε δίαιτα! Το 1/3 όσων ξεκινούν δίαιτα την Δευτέρα την χαλάνε την Τρίτη το βράδυ!

Τρίτη

Η καλύτερη ημέρα για ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Η Τρίτη επίσης είναι η μέρα που κάνουμε και το λιγότερο σeξ.

Τετάρτη

Είναι η ιδανική ημέρα για πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με το 40% των 8.000 ατόμων που απάντησαν σε έρευνα, γιατί αν όλα πάνε καλά, τότε εύκολα κλείνει κανείς ραντεβού για την Παρασκευή. Η Τετάρτη είναι επίσης η καλύτερη μέρα να ζητήσετε αύξηση, γιατί τα διευθυντικά στελέχη είναι πιο δεκτικά σε αιτήματα για αυξήσεις τις Τετάρτες, όπως αποδείχτηκε σε έρευνα. Η μέρα αυτή όμως είναι και η χειρότερη για να στείλετε e-mail αν θέλετε γρήγορη απάντηση! Μόνο το 23% των ανθρώπων που εξετάστηκαν έχουν το χρόνο να διαβάσουν τα mail τους.

Πέμπτη

Κάνετε σeξ! Το σώμα μας παράγει πιο ενεργές σeξουαλικές ορμόνες και επιπλέον η χημεία με τον/τη σύντροφο είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες.

Παρασκευή

Η καλύτερη ημέρα να διακόψετε το κάπνισμα. Μην πάρετε όμως ρίσκα ή βιαστικές αποφάσεις. Είναι πιθανόν να μην έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και άρα να μην σκέφτεστε καθαρά.

Σάββατο

Πρέπει να παραμείνετε νηφάλιοι. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal το Σάββατο καταγράφονται 70% περισσότερες εισαγωγές στο νοσοκομείο λόγω κατάχρησης αλκοόλ, συγκριτικά με τις άλλες ημέρες!

Κυριακή

Η καλύτερη μέρα να βγείτε έξω για φαγητό με παρέα! Επίσης η καλύτερη μέρα για να διαβάσετε τα mail σας ή να στείλετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
13 / position1: 215 / position2: 413
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb