SKIN CARE

Πάμε στοίχημα πως δεν ξέρεις αυτά τα 5 μυστικά ομορφιάς των Ινδών γυναικών

Μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα και περίεργα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πάμε στοίχημα πως δεν ξέρεις αυτά τα 5 μυστικά ομορφιάς των Ινδών γυναικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα και περίεργα, όμως αυτά είναι μερικά από τα μυστικά των Ινδών γυναικών που και οι νέες συμβουλεύονται συχνά

Έλαιο νήμ

Το δέντρο neem ονομαζόταν "το φαρμακείο του χωριού" από τους Ινδούς και χρησιμοποιήθηκε για πάνω από 2 χιλιετηρίδες, μέχρι και σήμερα, για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Το λάδι νήμ που μπορείς να το βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και προϊόντα ομορφιάς είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και καταπραυντικό για το δέρμα ενώ είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα, για αυτό το λόγο είναι ιδανικό για την θεραπεία και προστασία του ιδιαίτερα ευαίσθητου δέρματος που ταλαιπωρείται από χρόνια προβλήματα και ερεθισμούς.

Η απόλυτη μάσκα προσώπου

Θέλει λίγη δουλειά για τα υλικά αλλά πραγματικά κάνει θαύματα. Ανακάτεψε ίσα μέρη από ροδόνερο, ρεβυθάλευρο, μέλι, γάλα και έλαιο σανδαλόξυλου (το βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά με βιολογικά). Πέρασε μια γεναιόδωρη δόση στο πρόσωπο και στο λαιμό σου. Άστο για 20 λεπτά. Το μίγμα θα καθαρίσει βαθιά το πρόσωπο και θα κάνει το δέρμα του απίστευτα απαλό.

Για μαλλιά - μετάξι

Ανακάτεψε μέλι με λάδι καρύδας και πέρασέ το στα μαλλιά σου από το ύψος του αυτιού και κάτω. Άστο τουλάχιστον για 20 λεπτά!

Κουρκουμάς

Ανακατέψτε τον κουρκουμά με γιαούρτι και απλώστε το στις ραγάδες. Βοηθά πολύ! Βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση των ρυτίδων! Πάρτε μια χούφτα ρύζι και περάστε το από το μίξερ ώστε να γίνει σκόνη. Προσθέστε χυμό ντομάτας και κουρκουμά και ανακατέψτε. Έπειτα κάντε το μάσκα προσώπου!

Για αστραφτερά δόντια

Ανακατέψτε στο μίξερ φύλλα βασιλικού και τη φλούδα ενός πορτοκαλιού. Φτιάξατε μια εξαιρετική οδοντόκρεμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb