Δείτε το πραγματικό λιονταράκι στο οποίο βασίστηκε το νέο Lion King

Και είναι πανέμορφο
Από το NEWSROOM
Δείτε το πραγματικό λιονταράκι στο οποίο βασίστηκε το νέο Lion King

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα αυτό το μικρό λιονταράκι θα σας σας φανεί οικείο κάτι που είναι λογικό αφού είναι το "μοντέλο" που χρησιμοποίησαν οι τεχνικοί της Disney για να δημιουργήσουν το CGI Lion King.

Η Bahati που είναι στην πραγματικότητα ένα θηλυκό λιονταράκι και ζει στο ζωολογικό κήπο του Ντάλλας, στο Τέξας, επιλέχτηκε ανάμεσα από χιλιάδες άλλα ώστε οι animators να το μελετήσουν και να βασίσουν τις κινήσεις του Simba πάνω του.

Το αξιολάτρευτο λιονταράκι βιντεοσκοπήθηκε να ταλαντεύεται, να περπατάει, να τρέχει και να παίζει με άλλα λιοντάρια ακόμα και να γλείφει τις σταγόνες γάλακτος από το πρόσωπο του. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κατέγραψαν κάθε στιγμή ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή ασήμαντη φαινόταν και στείλανε το video στην Disney ώστε να κάνει τον Simba όσο ποιο ρεαλιστικό γίνεται.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Dallas Zoo δήλωσε: "Το πιο διάσημο λιοντάρι του κόσμου πήρε μερικές από τις κινήσεις του από την δική μας Bahati.

"Όταν η Μπαχάτι ήταν μόλις ενός μηνός δώσαμε στη Disney ένα βίντεο με τις κινήσεις της για να χρησιμοποιηθούν ως αναφορά συμπεριφοράς για το σχεδιασμό του Simba στο The Lion King. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε κομμάτια της Bahati στον Simba"

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 428 / position2: 977
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb