ENTERTAINMENT

Δείτε πώς είναι σήμερα η «κυρία Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Παρέα με τον Σπύρο Μπιμπίλα σε εκδήλωση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δείτε πώς είναι σήμερα η «κυρία Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να μην ήταν μόνιμα στο καστ της επιτυχημένης σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης", όμως όποτε εμφανιζόταν έδινε το στίγμα της σε κάθε επεισόδιο όπου συμμετείχε.

Ο λόγος για την "Κυρία Νίτσα" ή αν προτιμάτε Μαρία Παλαιολόγου η οποία πάντα έπεφτε στα... δίχτυα της Ελένης και την εκμεταλλευόταν όπως βέβαια και τη Ματίνα Μανταρινάκη!

Η Μαρία Παλαιολόγου έγινε αγαπητή μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά στο ευρύ κοινό με την αφέλεια του ρόλου της και την ιδιαίτερη -σχεδόν διαπεραστική- φωνή της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με μία από τις χαρακτηριστικές σκηνές από το αγαπημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Παλαιολόγου ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός πολύ μικρή και μάλιστα είχε την τύχη να παίξει δίπλα στον αξέχαστο Νίκο Σταυρίδη. Ακολούθησαν ρόλοι σε επιτυχημένες ταινίες, κυρίως τις δεκαετίες του '70 και του '80 ενώ είχε υποδυθεί και μία νοσοκομείο στο... θρυλικό πλέον Ρετιρέ.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε έξοδό της στο θέατρο και συγκεκριμένα στο θέατρο Χυτήριο για την παράσταση Ανεβαίνοντας τη σκάλα όπου παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Μπιμπίλας, ‘Άννα Παντζέλη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Γιώργος Καπετανάκος, Σπύρος Θεοδόσης , Αυγερινός Σουλόπουλος και Κατερίνα Φελλά. Δείτε στην παρακάτω gallery πώς είναι σήμερα η ηθοποιός...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 346 / position2: 652
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb