ΜΟΔΑ

Έτσι θα κάνεις το ντύσιμο σου να δείχνει ακριβό

Μικρά μυστικά που θα τελειοποιήσουν την εμφάνιση σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα κάνεις το ντύσιμο σου να δείχνει ακριβό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα αλλά δεν βρίσκεις τίποτα να φορέσεις! Σου φαίνονται όλα φτηνιάρικα, passe και τα βαριέσαι.

Συμβαίνει σε όλες μας, αλλά δυστυχώς ζούμε σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό, που δεν μας επιτρέπει να τα πετάξουμε και να χτίσουμε μια νέα γκαρνταρόμπα.

Μπορείς να επενδύσεις σε 1-2 κομμάτια γνωστών μάρκων και σχεδιαστών, αλλά πόσο συχνά μπορείς να τα φορέσεις; Οπότε καλό και χρήσιμο είναι για όσες, δεν το αντέχουν οικονομικά, να επενδύσουν σε κάποια ακριβά κομμάτια.

Παρακάτω, σου αποκαλύπτουμε 7 μυστικά που θα κάνουν το ντύσιμό σου να φαίνεται πιο ακριβό. Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή για να γίνει αυτό άλλο από το να ξέρεις να εντοπίζεις τις λεπτομέρειες που το κάνουν να φαίνεται πιο ακριβό από ό,τι είναι, όπως το να επιλέγεις το χρώμα, το ύφασμα του ρούχου ή τα κατάλληλα σανδάλια, που θα του δώσουν μια πινελιά πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις μοναδικά κομμάτια σε πολύ λογικές τιμές, τώρα στη Vendora!

Δώσε βάση!

Ντύσου μονόχρωμα όπως ολόλευκα ή κατάμαυρα

Όχι μόνο επιμηκύνουν τη σιλουέτα σου, αλλά το μονόχρωμο ντύσιμο φαίνεται πάντα ότι έχει συνδυαστεί σκόπιμα και συγκροτημένα.

Το χρώμα που κάνει τα ρούχα να φαίνονται πιο ακριβά

Αυτό είναι το καμηλό! Το ουδέτερο, κλασσικό αυτό χρώμα δίνει την αίσθηση του ακριβού, ανεξάρτητα από την πραγματική αξία του ρούχου. Τόσο στυλιστικά σωστό.

Πρόσθεσε minimal χρυσά αξεσουάρ

Τα επιχρυσωμένα αξεσουάρ έχουν κάτι το ιδιαίτερο – είτε πρόκειται για τσάντα ή κοσμήματα – που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν να βγήκες από τις σελίδες κάποιου περιοδικού μόδας.

Πρόσθεσε μια λεπτή ζώνη

Για να δείξεις ότι ξέρεις τι κάνεις και να δώσεις luxe στην εμφάνισή σου, βάλε μέσα από το παντελόνι σου ή την pencil φούστα σου ένα πουκάμισο και κλείδωσε την μέση σου με μια σικάτη, λεπτή ζώνη.

Φόρεσε τα κομψά σανδάλια σου

Ένα ζευγάρι chic & minimal δερμάτινα σανδάλια, αν είναι χειροποίητα, ακόμα καλύτερα, που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου.

Σετάρισε τα παπούτσια με την τσάντα σου

Όταν έχεις αμφιβολία, το να συνδυάσεις τα αξεσουάρ σου στην ίδια χρωματική παλέτα θα επιβεβαιώσει ότι δεν επιμελήθηκες την εμφάνισή σου τυχαία.

Το LBD – το μικρό μαύρο φόρεμα

Αν έχεις να πας σε κάποια εκδήλωση και δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις ένα ακριβό φόρεμα, πάντα να επιλέγεις την λύση του little black dress, που φαίνεται εκλεπτυσμένο! Extra tip: Επένδυσε στην ποιότητα του υφάσματος.

Έξτρα tip: Ένα λινό ή βαμβακερό ρούχο δίνει την αίσθηση του ακριβού, ενώ το συνθετικό είναι το σήμα κατατεθέν του φτηνού ρούχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 300 / position2: 898
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb