SKIN CARE

Oι καλύτερες συμβουλές για το δέρμα σου από την διάσημη δερματολόγο των celebrities

H Christie Kidd ξέρει τι χρειάζεται το δέρμα σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Oι καλύτερες συμβουλές για το δέρμα σου από την διάσημη δερματολόγο των celebrities

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε επειδή ξυπνάτε πάντα αργά και δεν προλαβαίνετε να ετοιμαστείτε για τη δουλειά, είτε επειδή το βράδυ είστε πολύ κουρασμένη - πολλές φορές δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε την κατάλληλη θεραπεία και φροντίδα του δέρματος.

Η Christie Kidd σας δίνει τις καλύτερες συμβουλές για το δέρμα σου

• Το καλοκαίρι και το χειμώνα τα χείλη μας γίνονται ξηρά και σκασμένα. Ένα πράγμα που μου αρέσει να κάνω σαν μια γρήγορη λύση είναι να κανω απολέπιση απαλά με μια πολύ μαλακή οδοντόβουρτσα και με λίγο λάδι καρύδας. Βάλτε το λάδι καρύδας στην οδοντόβουρτσα και απαλά, με μικρές κυκλικές κινήσεις, κάντε απολέπιση των χειλιών. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και σκουπίστε τα με μια πετσέτα.

H Hailey Baldwin λατρεύει τις θεραπείες της Kidd

• Ας ελπίσουμε ότι φέρεστε σωστά στο δέρμα σας και φοράτε αντηλιακό, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αλλά στην πιθανότητα που έχετε πάθει έγκαυμα από τον ήλιο, ο καλύτερος τρόπος για να απαλύνετε τον πόνο είναι να προνοήσετε και να βαλετε το ζελέ αλόης σας στο ψυγείο. Ζητήστε από τον φαρμακοποιό σας να σας αναμείξει ίσα μέρη ζελέ αλόης και κορτιζόνης και εφαρμόστε στο δέρμα που κάηκε δύο φορές την ημέρα για τρεις ημέρες. Η αλόη είναι καταπραϋντική και θεραπευτική, και η κρέμα κορτιζόνης θα βοηθήσει να μειώσει τη φλεγμονή και την ταλαιπωρία.

Η Κylie Jenner επιλέγει συχνά τα προϊόντα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• Ξεπλένετε πάντα το πρόσωπό σας αφού έχετε περάσει κοντίσιονερ στα μαλλιά σας για να το διώξετε από τους πόρους σας και μην εισχωρήσει μέσα. Αποτέλεσμα, σπυράκια!

• Λιώστε μια ασπιρίνη σε νερό για να δημιουργήσετε ένα μίγμα για τα σπυράκια που εμφανίζονται ξαφνικά στις διακοπές και σας χαλάνε το κέφι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 958 / position2: 1682
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb