ENTERTAINMENT

5 ταινίες animation που δεν είναι ακριβώς για παιδιά

Δεν είναι όλες οι ταινίες animation «παιδικές»
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 ταινίες animation που δεν είναι ακριβώς για παιδιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές από τις παρακάτω ταινίες είναι πιο προφανής πως δεν φτιάχτηκαν για παιδιά. Άλλες πάλι δεν φτιάχτηκαν μόνο για παιδιά, αφού θα μπορούσαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα και το εφηβικό ή ενήλικο κοινό.

Mary and Max (2009)

Σκοτεινό με... αρκετά ενήλικα προβλήματα, το εξαιρετικό αυτό animation δεν θα μπορούσε εύκολα να «χωνευτεί» από μικρά σε ηλικία παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Anomalisa (2015)

Επίσης ιδιαίτερα ενήλικο θέμα, με την ταινία να αναλύει την μοναξιά μέσα στον κόσμο και την ανάγκη για επικοινωνία με κάποιον άνθρωπο, που θα μας βγάλει από την επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα.

Up (2009)

Η ταινία της Pixar φυσικά μπορεί να είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδιά αλλά δεν είναι τυχαίο που χρειάζεται «Parental Guidance». Οι πρωταγωνιστές μπορεί να είναι ένας ηλικιωμένος και ένα παιδί, αλλά η αλληλεπίδραση των χαρακτήρων και γενικά το νόημα, την κάνει πρώτα μια ταινία για εφήβους και ενήλικους.

The Prince of Egypt (1998)

Η ταινία έχει πολλές ιστορικές και θρησκευτικές αναφορές. Κάποιες σκηνές μπορούν να τρομάξουν τα παιδιά, ενώ η ιστορία της περιοχής είναι ακόμα και μέχρι σήμερα πολλή ευαίσθητη. Σκλαβιά, ασθένειες και κακουχίες, ίσως την κάνουν κατάσλληλη για λίγο μεγαλύτερα παιδιά.

Les Triplettes de Belleville (2003)

Το γαλλικό μουσικό αυτό animation παρόλο που αρχικά φαίνεται ιδιαίτερα χαρωπό, αργότερα έχει σκηνές με πυροβολισμούς, απαγωγή και πολλά ακόμα. Είναι σίγουρα ένα animation που δεν προτείνεται για παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 206 / position2: 391
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb