ΣΧΕΣΕΙΣ

Έτσι θα κάνεις το καλοκαιρινό σου φλερτ, σχέση

Όλα τα βήματα της σωστής προσπάθειας για να δείξεις το πραγματικό σου ενδιαφέρον
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα κάνεις το καλοκαιρινό σου φλερτ, σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι οι ερωτικές ιστορίες είναι τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που συζητάς με τις φίλες σου. Λίγο ο τύπος που γνώρισες στο beach bar, λίγο ο τουρίστας που σε βοήθησε με τις βαλίτσες στο πλοίο, λίγο το παιδί που δουλεύει στο μπαρ του νησιού και σου αρέσει, όλο και κάποιο φλερτ μπορεί να προκύψει. Και μπορεί να σου αρέσει κιόλας πάρα πολύ και να θέλεις να το κρατήσεις και την υπόλοιπα χρονιά. Πως όμως μπορείς να κάνεις ένα καλοκαιρινό φλερτ να εξελιχθεί σε μια ρομαντική σχέση;

Όπως όλες οι ελεύθερες κοπέλες θέλεις να ζήσεις και εσύ καλοκαιρινές περιπέτειες, είναι απολύτος φυσιολογικό και κατανοητό. Οι ζεστές νύχτες, το μαύρισμα, τα πιο ελαφριά ρούχα δίνουν μια άλλη νότα στην εποχή.

Δυστυχώς όμως όπως είναι διαπιστωμένο χρόνια, ελάχιστοι από αυτούς τους καλοκαιρινούς έρωτες έχουν διάρκεια μεγάλυτερη από τους θερινούς μήνες, αφού μετά κάθε κατεργάρεις καλείται να επιστρέψει στον πάγκο του.

Παρόλα αυτά, μπορεί εσύ να γνωρίσεις κάποιον που να σου βγάλει το κάτι παραπάνω και να σου αρέσει πραγματικά και να θέλεις να του δώσεις μια ευκαιρία και γιατί όχι, να τα φτιάξεις και μαζί του.

Διάβασε λοιπόν προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές που θα σε κάνουν να αυξήσεις τις πιθανότητες το summer love story σου να εξελιχθεί σε κανονική σχέση:

Πρέπει να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφενός να είναι κάποιος που έχει συναισθηματική διαθεσιμότητα, αλλά και χρόνοα για να επενδύσει σε εσένα και σαφώς να ζείτε στην ίδια χώρα. Φυσικά και υπάρχει η περίπτωση να ερωτευτείτε με κάποιον ξένο και να ζήσετε έναν διεθνές έρωτα, όμως είναι πιο πιθανό να τα φτιάξεις με κάποιον που μένετε σχετικά κοντά.

Να είσαι διακριτική, αλλά όχι φιλική

Προφανώς και ξέρεις ότι ο νεαρός που βγαίνει μαζί σου δεν είναι σου είναι πιστός, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα βγαίνει και με άλλες κοπέλες. Και είναι λογικό αν δεν έχετε δεσμό. Δεν χρειάζεται όμως να κάθεσαι και να συζητάς μαζί σου τα ερωτικά του με τις άλλες ή να του λες τα δικά σου. Δεν είστε κολλητοί.

Μοιραστείτε κανονικές εμπειρίες.

Δείξε του ότι θέλεις να κάνετε και άλλα πράγματα μαζί πέρα από τα ποτά και τα ξενύχτια. Κάλεσε τον να πάτε βόλτα, θερινό σινεμά ή ακόμα και να δείτε μαζί ταινία ή σειρά στον καναπέ. Αν δεχτεί και σου δείξει και αυτός παραπάνω πράγματα, τότε πιθανότατα να έχετε μέλλον.

Γενικά, η μετάβαση από ένα καλοκαιρινό φλερτ σε κανονική σχέση, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αν έχεις βρει όμως τον κατάλληλο άνθρωπο τότε τα πράγματα θα κυλήσουν μόνα τους προς το δρόμο του έρωτα σας και δεν θα χρειαστεί να κοπιάσεις για τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 704 / position2: 1356
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb