ΣΧΕΣΕΙΣ

Τρεις συγκινητικές προτάσεις γάμου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Πάρε τα χαρτομάντηλα δίπλα σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τρεις συγκινητικές προτάσεις γάμου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις συγκινητικές προτάσεις γάμου που θα σου φέρουν δάκρυα στα μάτια

Ακολούθησε τους στίχους

Όταν ο Βill έκανε πρόταση γάμου στην καλή του Claudia, γράφοντάς της ένα ρομαντικό ποίημα στο πεζοδρόμιο ενός πάρκου με κιμωλία, ανάμεσα σε διασκορπισμένες φούσκες στον αέρα, ήξερε πως δεν θα ξεχνούσαν ποτέ εκείνη τη στιγμή!

Τα λόγια ήταν από το αγαπημένο τους τραγούδι, «Wanted» του Hunter Hayes, και εξηγούσαν την αγάπη που ο Bill νιώθει για το άλλο του μισό. Υποτίθεται πως οι δυο τους είχαν πάει μια απλή βόλτα, όταν η Claudia παρατήρησε το μήνυμα και ο Bill γονάτισε, ζητώντας της να τον παντρευτεί και χαρίζοντάς της ένα ζαφειρένιο δαχτυλίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την αγαπούσε απο παιδί

Ο Sam ήξερε να κάνει ξεχωριστή τη σημαντική μέρα της Jess όταν της ζήτησε να την παντρευτεί. Και επειδή οι δυο τους γνωρίζονται και αγαπιούνται από μικρά, έπρεπε να οργανώσει κάτι πολύ όμορφο και ρομαντικό. Με μια αγάπη σαν αυτή, ο Sam έπρεπε να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο για πρόταση γάμου!

Ζήτησε ,λοιπόν, από τον ξάδερφό του, που είναι τραγουδιστής και συνθέτης να βοηθήσει. Το αποτέλεσμα... μοναδικό!

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής της

Ο 24χρονος Lucas D'Onofrio έκανε πρόταση γάμου στην 21χρονη Tamara Bruzzo στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο, μετά την τελευταία ημέρα της χημειοθεραπείας της, και πραγματικά ήταν μια από τις ομορφότερες πράξεις.

Η 21χρονη έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία 96 ωρών. Ο νεαρός, που παρακολούθησε όλη αυτήν τη διαδικασία, αντιλήφθηκε πως έπρεπε να της κάνει την πρόταση γάμου μόλις όλα τελειώσουν. «Ήθελα να είμαι το σύμβολο με το οποίο θα έκλεινε το κεφάλαιο του καρκίνου στη ζωή της και θα άνοιγε ένα νέο, με τις ζωές μας να τρέχουν μαζί».

Αφού λοιπόν ετοίμασε ένα μπουκέτο με 100 τριαντάφυλλα, τύπωσε 60 φωτογραφίες της αγαπημένης του, αγόρασε 100 κεριά και πήρε 60 μπαλόνια, ήταν έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή.

Μάλιστα, ο Lucas τηλεφώνησε στις νοσοκόμες για να τον βοηθήσουν με το σχέδιό του και να το κρατήσουν κρυφό, γιατί επρόκειτο να είναι μια έκπληξη. Οι νοσοκόμες, που λατρεύουν την Tamara, του είπαν πως ένιωθαν παραπάνω από χαρούμενες που θα τον βοηθούσαν.

Η 21χρονη στο μεταξύ είχε ετοιμάσει το δωμάτιό της για πάρτι, με το που θα έβγαινε από την τελευταία της χημειοθεραπεία, όμως ο Lucas και η οικογένειά του έφεραν τη διακόσμηση σε άλλο επίπεδο, όσο κάποιος απασχολούσε την κοπέλα από έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 122 / position2: 683
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb