ΜΟΔΑ

5 λάθη που κάνεις με το μαγιό σου

Είτε πριν τα αγοράσεις είτε όταν τα φοράς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 λάθη που κάνεις με το μαγιό σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

5 λάθη που κάνεις με το μαγιό σου και χαλούν την θαλασσινή σου εμπειρία γιατί άλλοτε αισθάνεσαι άσχημα με το σώμα σου και άλλοτε νιώθεις άβολα φορώντας το!

Έχεις κολλήσει με το μπικίνι

Το κλασικό μπικίνι δεν λέμε, καλό είναι αλλά... υπάρχουν τόσα σχέδια στην αγορά -τα ρετρό ψηλοκάβαλα, τα 80s ολόσωμα, τα στράπλες με τον έναν ώμο, και ένα σωρό άλλα!

Δεν ξεπλένεις το μαγιό σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει στέγνωσε επάνω σου, δεν το έχεις λερώσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει και το ύφασμά του να... γλιτώσει από το θαλασσινό αλάτι! Αν το πλύνεις παρατείνεις την διάρκεια ζωής του!

Δεν επιλέγεις το σωστό μαγιό για την εκάστοτε περίσταση

Δεν γίνεται να φοράς ένα μικροσκοπικό τριγωνάκι και να πηδάς στο νερό ή να κάνεις μακροβούτια - κι αυτό γιατί ξέρεις πως με την πρώτη βουτιά, όλα φεύγουν! Αν ξέρεις πως θα κάνεις θαλάσσια σπορ επέλεξε ένα σπορ μαγιό, με μπουστάκι και σφιχτό ύφασμα! 

Αγοράζεις τα μαγιό σου σε σετ

Αυτό σημαίνει πως πολλές φορές είτε το πάνω μέρος είτε το κάτω μέρος σου είναι είτε μικρότερο, είτε μεγαλύτερο, είτε κάπου δεν στέκει καλά. Μην κολλάς! Αγόρασε μεμονωμένα κομμάτια για το σωστό fit!

Δεν επιλέγεις το σωστό μαγιό για το σώμα σου

Kάθε σώμα έχει διαφορετικό σχήμα άρα και διαφορετικές ανάγκες στο ντύσιμο. Επέλεξε ένα μαγιό που ταιριάζει στο στήθος και στην περιφέρειά σου! Δες τον οδηγό παρακάτω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 214 / position2: 436
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb