SKIN CARE

6+1 μυστικά ομορφιάς των celebrities που πρέπει να μάθεις τώρα

Δοκίμασέ τα και δεν θα χάσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
6+1 μυστικά ομορφιάς των celebrities που πρέπει να μάθεις τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

6+1 μυστικά ομορφιάς των celebrities που πρέπει να μάθεις τώρα και να τα υιοθετήσεις άμεσα! Δοκίμασέ τα και δεν θα χάσεις!

Για την απόλυτη γραμμή στα μάτια που πραγματικά διαρκεί, βουτήξτε μια βούρτσα eyeliner σε αδιάβροχη μάσκαρα και τραβήξτε μια γραμμή κατευθείαν στην ανώτερη γραμμή βλεφαρίδων σας.

Kάντε κάθε πρωί λίγο μασάζ στο πρόσωπό σας για να "ξυπνήσετε" του μύες του προσώπου. "Ακόμα κι αν έχω κοιμηθεί μόλις τρεις ώρες, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό" λέει η Cate Blanchett.

Σκουπίστε καθημερινά τα γυαλιά ηλίου, τα γυαλιά μυωπίας σας και το κινητό σας τηλέφωνο με καθαρό οινόπνευμα. Αυτό θα βοηθήσει να σκοτώσει οποιαδήποτε βακτήρια καθώς και να κρατήσει εκείνους με δέρμα επιρρεπές σε ακμή να γεμίσουν σπυράκια σε μάγουλα και μύτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλάξτε τις μαξιλαροθήκες σας τακτικά. Οι βρώμικες μαξιλαροθήκες μπορεί να δημιουργήσουν σπυράκια στο δέρμα σας! To προτείνει και η Kourtney Kardashian!

Ξενυχτήσατε ή έχετε σακούλες κάτω από τα μάτια; Βάλτε ένα κουτάλι στην κατάψυξη και έπειτα κρατήστε το κάτω από τα μάτια σας για να εξαλείψετε την πρήξιμο και να βοηθήσετε στην κυκλοφορία του αίματος. Λειτουργεί κάθε φορά!

Για τα μαλλιά που φριζάρουν, περάστε από τα μαλλιά σας ένα μαντηλάκι καθαρισμού για να τα συμμαζέψει και ταυτόχρονα να προσθέσει ένα ευχάριστο άρωμα! To κάνει και η Khloe Kardashian!

Χρησιμοποιήστε εργαλεία μασάζ για το πρόσωπο. Το μασάζ με ράβδους κρυστάλλων μπορεί να αναζωογονήσει την επιδερμίδα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι τοξίνες και να ηρεμούν οι φλεγμονές. "Απλά σβήνουν χρόνια με κάθε κίνηση!" λέει η Tracee Ellis Ross.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 313 / position2: 784
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb