ΜΑΛΛΙΑ

O κομμωτής της Kourtney Kardashian αποκαλύπτει τα μυστικά των λαμπερών μαλλιών

Τα μυστικά για να καταπολεμήσεις την υγρασία και τη θαμπάδα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O κομμωτής της Kourtney Kardashian αποκαλύπτει τα μυστικά των λαμπερών μαλλιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να αισθανθείς ότι η υγρασία έχει μια προσωπική βεντέτα με σενα - μετατρέποντας τα μαλλιά σου σε αλλοπρόσαλα άγρια ​​τέρατα που δεν κάθονται με τίποτα στη θέση τους!

Όμως ο κομμωτής της Kourtney Kardashian, Andrew Fitzsimons, αποκαλύπτει τα μυστικά των λαμπερών μαλλιών για να καταπολεμήσεις την υγρασία και τη θαμπάδα like a boss!

© Poosh

"Oι άνθρωποι που έχουν λαμπερά μαλλιά ακολουθούν μια πολύ υγιεινή διατροφή. Είναι ο βασικός παράγοντας της καλής κατάστασης και των μαλλιών και του δέρματος". Τα μαλλιά μας είναι φτιαγμένα από πρωτεΐνες, επομένως είναι σημαντικό να καταναλώνουμε υψηλής ποιότητας πηγές κρέατος, ψαριών, αυγών, καρπών ως δομικά στοιχεία για το σώμα μας. Η προσθήκη επίσης μιας ημερήσιας δόσης πόσιμου κολλαγόνου βοηθά στα μαλλιά και στο δέρμα!

"Έχοντας ένα καλό σαμπουάν και κοντίσιονερ είναι αμέσως μετά από τη σωστή διατροφή. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε το μακρύτερο που μπορείτε να πάτε χωρίς να λούσετε τα μαλλιά σας. Για μερικούς, τα μαλλιά γίνονται λιπαρά πιο γρήγορα, γι 'αυτό πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας πιο συχνά, αλλά να ξέρετε πως το καθημερινό λούσιμο μπορεί να σας αφήσει το μαλλί σας θαμπό".

Η θαυματουργή μάσκα μαλλιών της Kourtney

"Πριν από μερικά χρόνια, η Kourtney και εγώ δημιουργήσαμε μια μάσκα μαλλιών που εμπνεύστηκε από το πρωινό που φτιάχνει με αβοκάντο. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για το σπίτι που εστιάζει στη φυσική φροντίδα των μαλλιών. "

Η συνταγή περιέχει μέλι, ελαιόλαδο (το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από τo styling), αβοκάντο (που ενυδατώνει τα μαλλιά με βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά) και χυμό λεμονιού (που είναι φυσικά αντιβακτηριακό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 543 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb