ΥΓΕΙΑ

Μπορείς πραγματικά να ξεκουραστείς μέσα σε μερικές μέρες διακοπών;

Kι όμως γίνεται
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μπορείς πραγματικά να ξεκουραστείς μέσα σε μερικές μέρες διακοπών;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε μόλις μερικές μέρες για να αποβάλετε την ένταση και το στρες. Μπορεί άραγε να φύγει από πάνω μας ένας χρόνος δουλειάς και κούρασης, ψυχικής και σωματικής μέσα σε μια εβδομάδα; Ναι!

Βάλτε προτεραιότητες πριν φύγετε, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες δουλειές. Αν έχετε ξεκαθαρίσει τις βασικές και κυριότερες, οι υπόλοιπες μπορούν ενδεχομένως να περιμένουν.

Κλείστε το κινητό σας και σταματήστε να απαντάτε στα e-mail. Μη μιλάτε με συναδέλφους, ούτε με το αφεντικό σας, γιατί αυτό δεν είναι διακοπές. Ενημερώστε τις μέρες που θα λείπετε και ζητήστε τους να μη σας απασχολήσουν στις διακοπές σας, αν δεν είναι κάτι επείγον. Μην προσπαθείτε να λύσετε προβλήματα της δουλειάς και μη σκέφτεστε όσα έχουν μείνει πίσω.

Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε όταν είστε στις διακοπές; Σκέφτεστε τη δουλειά σας ή τους στριφνούς ανθρώπους που δυσκολεύουν τη ζωή σας; Βάλτε ένα τέλος σε αυτό!

Μην πιάνεστε από λεπτομέρειες: αν μια μέρα δεν έχει ήλιο στο νησί που είστε, χαμογελάστε – είστε σε νησί κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μικρές –ή και μεγαλύτερες– αναποδιές συμβαίνουν σε όλα τα ταξίδια, να το θυμάστε! Χαλαρώστε και πιείτε μία ακόμη μπίρα.

Κάντε πράγματα που δεν κάνετε στην πόλη, όπως καταδύσεις, περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους.

Μην ακολουθείτε το πρόγραμμα κανενός – κάντε ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε, όποτε το θέλετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 487 / position2: 1222
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb