ENTERTAINMENT

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δηλώνει ότι θα στήριζε το παιδί του αν ήταν γκeι

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο πρίγκιπας

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 26, 2019
Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δηλώνει ότι θα στήριζε το παιδί του αν ήταν γκeι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φιλανθρωπική οργάνωση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας του Λονδίνου.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ υποστήριξε ότι θα στήριζε τα παιδιά του αν ήταν γκeι, μία εξομολόγηση που δεν συνηθίζεται από μέλος βασιλικής οικογένειας.

«Ήταν κάτι που είχα σκεφτεί από την πρώτη στιγμή που έγινα γονέας, αλλά εξαιτίας της οικογένείας μου και της θέσης μας, αυτή η σκέψη με κάνει λίγο νευρικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τόνισε ότι θα στήριζε τα παιδιά του, όποια απόφαση και αν έπαιρναν σχετικά με τον σeξουαλικό τους προσανατολισμό, αλλά θα τον ανησυχούσε λίγο «ως γονέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι, το μίσος που μπορεί να εισπράτουν, οι προσβολές, οι διακρίσεις, αυτό είναι που πραγματικά με ανησυχεί», τόνισε ο δούκας του Κέιμπριτζ.

«Αλλά αυτά πρέπει να τα βλέπουμε εμείς, να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, να τα αφήσουμε πίσω», κατέληξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Δείτε το βίντεο με τον δεύτερο στη σειρά της διαδοχής του βρετανικού θρόνου να απαντά στο ερώτημα πώς θα αντιδρούσε αν το παιδί του ήταν γκέι

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 308 / position2: 697
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb