ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι άντρες απαντούν στο πόσο σeξι σε θέλουν στο πρώτο ραντεβού

Όλη η αλήθεια για τι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι άντρες απαντούν στο πόσο σeξι σε θέλουν στο πρώτο ραντεβού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρώτο ραντεβού είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση, αφού εκεί δίνεις μια πρώτη εικόνα του εαυτού, της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου. Επομένως, θέλεις να κάνεις όσο καλύτερη εντύπωση μπορείς, ειδικά αν σε ενδιαφέρει πολύ το άλλο πρόσωπο.

Κάνεις το μπάνιο σου, βάφεσαι και φοράς ρούχα που θεωρείς ότι θα αρέσουν στον άντρα που θα έχεις απέναντι σου τις επομένες ώρες. Βασικό ερώτημα όμως για την εμφάνιση σου είναι πάντα μήπως δώσεις το λάθος μήνυμα με το ντύσιμο. Από τη μια φοβάσαι μην φανείς πρόστuχη αν βάλεις κάτι πιο θηλυκό, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να σε περάσει και για καμιά πουριτανή - συντηριτική αν βάλεις κάτι πιο κλειστό.

Και ιδού η τιτανοτεράστια απορία που προκύπτει: Τελικά πως σε θέλουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού; Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι, υπάρχουν δυο μεγάλες αλήθειες για την εμφάνιση σου στην πρώτη σας συνάντηση. Η πρώτη είναι ότι δεν υπάρχουν πρέπει και μη στο ντύσιμο και η δεύτερη ότι τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο.

Μπορεί να κάνουν διάφορες σκέψεις και πιο σeξουαλικές αν φοράς κάτι πιο ανοιχτό ή κοντό, όμως όπως απαντούν ο λόγος που βγήκαν μαζί σου είναι για να σε γνωρίσουν και να δουν αν μπορείτε να τα βρείτε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, κανείς τους δεν θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με το ντύσιμο σου, μπορεί να του αρέσει ή όχι, αλλά δεν θα κάτσει να σχολιάσει για το πως έχεις ντυθεί. Ενταξει, αν κάτι του κάνει δεύτερο οκ θα το πει, αλλά μπορείς να του φανείς σeξι και χωρίς να τα έχεις πετάξει όλα στη φόρα.

Τελικά, αυτό που ενδιαφέρει τους άντρες στο πρώτο ραντεβού είναι να είσαι ο εαυτός σου, να χαμογελάς και να δέχεσαι το χιούμορ τους. Θέλουν να είσαι άνετη και να τους κάνεις και αυτούς να νιώθουν άνετα εξίσου. Το πως θα ντυθείς είναι κάτι δικό σου καθαρά. Αν κάποιος σε κρίνει για αυτό, τότε το πρόβλημα είναι δικό του και καλά θα κάνεις να μην του δώσεις ευκαιρία για δεύτερο ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 656 / position2: 1181
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb