ΜΟΔΑ

Μια γεύση από την καλοκαιρινή συλλογή της Rihanna αρκεί για να σε εντυπωσιάσει

Υπέροχα χρώματα, minimal γραμμές και σέξι εφαρμογές

Μια γεύση από την καλοκαιρινή συλλογή της Rihanna αρκεί για να σε εντυπωσιάσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rihanna έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολυτάλαντο άτομο, αφού εκτός από τις άριστες φωνητικές της ικανότητες, αποτελεί και μια πολύ δυνατή επιχειρηματία με την συλλογή καλλυντικών της να ξεπουλάει παγκοσμίως. Πρόσφατα δε, ξεκίνησε να πουλά και τα πρώτα ρούχα της εταιρείας της Fenty, τα οποία όπως φαίνεται αρέσουν πολύ στον πλανήτη.

Η διάσημη τραγουδίστρια - επιχειρηματίας κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες τη νέα της κολεξιόν που αποτελείται από mini blazers, denim φορέματα, φαρδιά παντελόνια και puff-sleeve μπλούζες. Η νέα κολεξιόν είναι γεμάτη χρώματα, με υπέροχα παστέλ και γήινους τόνους που εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για μια resort collection που αφορά τις διακοπές και την καλοκαιρινή περίοδο και θα τη λατρέψεις.

Η συλλογή περιλαμβάνει και κάποια πλεκτά κομμάτια, όπως και prints που είναι εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουλτούρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η συλλογή δημιουργήθηκε για αποδράσεις, για να ταξιδεύεις με άνεση και περικλύει λεπτά υφάσματα με έντονες αποχρώσεις και εντυπωσιακά prints», δήλωσε εκπρόσωπος του brand.

To brand Fenty λάνσαρε επίσης μια σειρά με κοσμήματα που περιλαμβάνει κρίκους, δαχτυλίδια και βραχιόλια για ολοκληρωμένο styling.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 418 / position2: 1034
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb