STYLE

Ιβάνκα Τραμπ: Τα απίστευτα κόστη των ακριβότερων εμφανίσεων της

Θα σου πέσουν τα μαλλιά από τα λεφτά που έχει δώσει μέχρι τώρα στα ρούχα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ιβάνκα Τραμπ: Τα απίστευτα κόστη των ακριβότερων εμφανίσεων της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι αναμφισβήτητα ένα πλουσιοκόριτσο κι έχει μάθει να ζει μέσα στην χλιδή. Και ως κόρη του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, και σύμβουλός του, η Ιβάνκα Τραμπ είναι λογικό να παραβρίσκεται σε ορισμένες σημαντικές εκδηλώσεις.

Η Ιβάνκα Τραμπ έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής τόσο για τις απόψεις της, όσο και για τις στιλιστικές της επιλογές. Έχοντας μάθει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, πρέπει διαρκώς να ντύνεται για να εντυπωσιάζει αν και μερικές φορές το κάνει λάθος. Ωστόσο, όλοι μπορούν να συμφωνήσουν πως κάποιες από τις εμφανίσεις της θα μείνουν αξέχαστες.

Ας δούμε μερικά από τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει η Ιβάνκα Τραμπ μέχρι στιγμής:

Το μπλε ταγέρ που κοστίζει 3.680 δολάρια

Η Daily Mail έγραψε πως η Ιβάνκα Τραμπ φόρεσε ένα ταγέρ Oscar de la Renta όταν παρέστη στην Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 30 Νοεμβρίου 2018. Το σακάκι της, σύμφωνα με το άρθρο κόστιζε 2.490 δολάρια ενώ η φούστα 1.190 δολάρια. Ως αξεσουάρ, κρατούσε μια τσάντα της δικής της κολεξιόν, που αργότερα έκλεισε, αξίας 275 δολαρίων.

Η φουτουριστική εμφάνιση αξίας 3.239 δολαρίων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 17 Απριλίου 2018, η Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκε σε κρατικό δείπνο στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού, με ένα άκρως φουτουριστικό, ροδακινί φόρεμα, του Alex Perry, αξίας 2.289 δολαρίων και ένα ζευγάρι γόβες Jimmy Choo που κόστιζαν 950 δολάρια.

Το φουτουριστικό φόρεμα αξίας 2.289 δολαρίων

Ένα από τα ακριβότερα λουκ της σε δείπνο προς τιμή του Εμανουέλ Μακρόν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε η Ιβάνκα Τραμπ προκειμένου να εντυπωσιάσει τον Εμανουέλ Μακρόν σε επίσημο κρατικό δείπνο τον Απρίλιο του 2018, με ένα αμάνικο φόρεμα της Αμερικανικής εταιρείας Rodarte αξίας 12.888 δολαρίων. Το φόρεμα ήταν σε ροζ απόχρωση με μαύρο πουά και ένα φλοράλ κέντημα πάνω από την πλισέ φούστα.

Ακόμη και ένα χακί παντελόνι κοστίζει μια περιουσία

Δύο μήνες αργότερα, η Ιβάκα Τραμπ φόρεσε ένα χακί παντελόνι του οίκου Oscar de la Renta που κοστίζει 1.490 δολάρια, για μια οικογενειακή εκδρομή στο Camp David.

Με φόρεμα Emilia Wickstead στο Νιου Τζέρσεϊ

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2018, η πρώτη Κόρη κατέφθασε στο Νιου Τζέρσεϊ με ένα φόρεμα αξίας 2.110 δολαρίων της Emilia Wickstead. Σύμφωνα με την Express, φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα, λευκό με μαύρα κουμπιά, σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό των εργαζόμενων Αμερικανών γονέων.

Στην Αιθιοπία με φλοράλ φόρεμα

Τον Απρίλιο του 2019, η Ιβάνκα Τραμπ επισκέφθηκε την Αιθιοπία όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας Σαλέ Γουόρκ Ζεουντέ, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα της Emilia Wickstead και πάλι, αξίας 1.655 δολαρίων.

Με πανάκριβο κοστούμι σε παγκόσμιο Συνέδριο

Τον ίδιο μήνα, η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, επέλεξε για την εμφάνισή της σε ένα παγκόπσμιο συνέδριο, να φορέσει ένα θαλασσί κοστούμι συνολικής αξίας 3.395 δολαρίων του οίκου Partow, το οποίο συνδύασε με ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες Gianvito Rossi, οι οποίες πωλούνται έναντι 675 δολαρίων.

Με λευκό ταγέρ βρετανικού οίκου στην Αγγλία

Κατά την τριήμερη επίσκεψη του πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιβάνκα Τραμπ την πρώτη ημέρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ εμφανίστηκε με ένα λευκό ταγέρ αξίας 3.053 δολαρίων της Aelssandra Rich, μια σχεδιάστρια που συχνά δημιουργεί ρούχα για την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Είχαν και συνέχεια οι πανάκριβες εμφανίσεις στο Λονδίνο

Κατά την διάρκεια της ίδιας επίσκεψης, και θέλοντας προφανώς να ξεχωρίσει δίπλα στην Κέιτ Μίντλετον – αν και δεν τα κατάφερε – η Ιβάνκα Τραμπ επέλεξε για το δείπνο της βασίλισσας Ελισάβετ προς τιμή του πατέρα της, ένα φόρεμα της Carolina Herrera, αξίας 11.720 δολαρίων. Το θαλασσί φόρεμα με τα φλοράλ σχέδια και τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος έδειχνε πολύ «λιτό και απλό» όπως έγραψαν αρκετοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας.

Με burberry φόρεμα στην Τερέζα Μέι

Στις 4 Ιουνίου, η Ιβάνκα Τραμπ συνόδευσε τον πατέρα της σε συνάντηση στην βρετανική πρωθυπουργική κατοικία με ένα σύνολο Burberry αξίας 3.130 δολαρίων, που σε κάποιους θύμιζε τα 101 σκυλιά της Δαλματίας.

Με Oscar de la Renta στην επανέναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα της

Πιο πρόσφατα, η Ιβάνκα Τραμπ φόρεσε ένα λευκό φόρεμα Oscar de la Renta αξίας 2.990 δολαρίων, με μια πορτοκαλί φλοράλ λεπτομέρεια στον αριστερό ώμο και ένα ζευγάρι λευκές γόβες Manolo Blahnik στην επανέναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 799 / position2: 1314
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb