ENTERTAINMENT

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου

Το διπλό χτύπημα της μοίρας

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, βιώνει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αφού από τη μία πλευρά χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν, ενώ παράλληλα «έχασε» και τον φύλακα άγγελό της, την αγαπημένη της βοηθό από την Γεωργία, Λαμάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», πριν λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της. Μάλλον οριστικά αυτή τη φορά, καθώς η γυναίκα είχε ξαναφύγει το 2015, όμως επέστρεψε ύστερα από ενάμισι χρόνο στο πλευρό της γνωστής ηθοποιού. Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά την φυγή της βοηθού της δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με κάποια άλλη γυναίκα, αφού το δέσιμο τους ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι της στην Παιανία, ανησυχώντας τους φίλους της. Αυτό το διάστημα βέβαια, η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε κέντρο αποκατάστασης , όπου έκανε θεραπεία για τα κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που την ταλαιπωρούν.

Σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η βαθιά σχέση που την συνδέει με την Λαμάρα είναι και ο λόγος που επικοινωνούν καθημερινά μέσω Skype. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο η Γεωργιανή βοηθός να επιστρέψει σε λίγο καιρό στην Ελλάδα για διακοπές και φυσικά να δει την Μαίρη Χρονοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 1020 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb