ENTERTAINMENT

H Cara Delevigne παραδέχτηκε πως έχει σχέση με ξανθιά πασίγνωστη ηθοποιό

Εδώ και καιρό υπήρχαν έντονες φήμες ότι είχαν σχέση και τώρα επιβεβαιώνονται!

H Cara Delevigne παραδέχτηκε πως έχει σχέση με ξανθιά πασίγνωστη ηθοποιό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το διάσημο μοντέλο Cara Delevigne επιβεβαίωσε πρόσφατα τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Ashley Benson, την οποία γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη σειρά «Pretty Little Liars», με ένα βίντεο στο Instagram με τις δυο τους να φιλιούνται.

Το μοντέλο μίλησε μάλιστα για τον λόγο που αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια την σχέση τους μετά από ένα χρόνο. Ο πρώτος λόγος είναι η 50η επέτειος της Εξέγερσης του Στόουνγουολ και ο δεύτερος είναι ότι κλείνουν ένα χρόνο με την Άσλεϊ ως ζευγάρι.

«Δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι το Pride, ίσως επειδή έχουν περάσει 50 χρόνια παό την εξέγερση ή επειδή κλείνουμε ένα χρόνο», δήλωσε η Cara σε συνέντευξή της στο E!News στο Trevor LIVE Gala.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Roxie e Cassie serão as personagens q Ashley e Cara delevingner irão interpretar no filme #HerSmell que lançou dia 12 de abril nos EUA. #Movie #hersmell #roxie #cassie #ash #ashleybenson #cara #caradelevingner @ashleybenson @caradelevingne @hersmellmovier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pretty Little Liars 🇧🇷 (@_plloves) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

5/8 #caradelevingne #delevingner #caradelevingnefans #caradelevingneedit #カーラデルヴィーニュ #cara1992812 #ashleybenson #caradelevingner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Momoka🇯🇵 (@cara_1992812) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 259 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb